No właśnie ogrodów sporo , ale trudno do nich dotrzeć, brak linków w jednym miejscu. Tylko jak się przegląda czyjś wątek i ten ktoś się akurat pochwali, można coś wychwycić. Udało mi się dotrzeć i obejrzeć odcinki z Pszczółką, Bogdzią, Małgosią z Ciociogrodu i Babopielką, a chciałabym zobaczyć wszystkie z Ogrodowiska.
Sylwio i ci , którzy tu zaglądają, może podacie linki do odcinków, w których prezentowane śą ogrody Wasze i Waszych znajomych- tak dla dobra publicznego ?
Sylwia paradoksalnie po tych głupich przymrozkach dzień był ładny to i światło przyjazne no i dobry kamerzysta to też się liczy - super - to wykopywałaś te dalie czy nie ?
Fajnie, że wszystko się udało, macie pięknie,kolorowo, więc było w czym wybierać. Fajnie, że już wszystko masz wsadzone, ja truskawki zdołowałam i zostawiam je na sobotę do sadzenia, ma być ładnie kurczę ale fajnie ten rozchodnik się wpasował w kompozycję... cudnie... buziaki
Sylwio - w tak krótkim czasie stworzyć taki ogród, aby pokazać go w TV mało komu się udaje Gratuluję !! ciężka praca i gejzer pomysłów daje wspaniałe efekty