Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

kasiek 20:10, 10 paź 2018

Matko ten szarak jak mały kangur! Ale wielkolud! Dziura nieciekawa, karczowniki takie robia, sprawdź czy przy oczku nie ma nor. Kolorów moc u Ciebie i tak ma być - super
Magleska 20:24, 10 paź 2018

Przepiękne jesienne kadry - prawdziwie Polska złota jesień szarak obfocony - cwaniaczek - wie ,gdzie dużo dobroci
Kicia - śliczna słodka
Buziaki
sylwia_slomc... 20:45, 10 paź 2018

marba napisał(a)
Ale miałaś gościa. Najwyraźniej jemu też podoba się Twój ogród.

Lepiej żeby mu się tak na stałe nie spodobałoBo mi w zimie drzewka poobgryza.
Magleska 20:46, 10 paź 2018

Obrazy zapomniałam pochwalić zdolna jesteś
kasiek 20:48, 10 paź 2018

O jakie fajne obrazy - zwłaszcza to z wierzbami mnie urzekło
sylwia_slomc... 20:54, 10 paź 2018

Anusia napisał(a)
Świetnego miałaś gościa. U nas też wyjątkowo przez całe lato po osiedlu chodziły zające, lisy a nawet młody łoś. Teraz nie widzę, bo szybciej zachodzi słońce a poranki też szare. Zakupy dojrzałam, zacne. To prawda, do Was wpaść na pięć minut, stanowczo za krótko.

Łosie po mieście chodziły Szok, ale co się dziwić jak zwierzyna nie ma gdzie żyć, wszystko ludzie albo zabudowali, albo uprawiają. Siedliska zajęte przez człowieka to się zwierzęta uczą w nim żyć. Smutne to.
Dokupiłam jeszcze lilie Casablankę i dosadziłam na rabacie przy wejściu
sylwia_slomc... 20:56, 10 paź 2018

Anitka napisał(a)
Widzę, że nowe nabytki już posadzone. Cała paleta barw teraz u ciebie gości. Jest moc i energia Jesień to ty masz piękną i jeszcze ta pogoda która pozwala się jej
Nawet na zdjęciach widać jaki kicia ma okrągły brzuszek.

Nawet zając pełnej sesji się doczekał. A ta dziura to nie zapowiada nic fajnego albo karczownik albo szczur wędrowny albo ....

Delektuję się tą jesienią
Trutka już nasypana i nakryta, żeby ptaki się nie dobrały do niej Mam nadzieję, że podziała.
sylwia_slomc... 20:59, 10 paź 2018

Alicja169 napisał(a)
Prawdziwe Ranczo!! Są ptaki, zwierzęta, zając nawet całkiem spory, są kolory, jest moc. Moc Ogrodu i Siła jego właścicieli!
Jest piękna jesień na Ranczu

Bardzo dziękujemyKiedyś były króliki i kury, a jak byłam mała to gęsi w wakacje pasałam babci i krowę też Może kiedyś jeszcze jakieś zwierzaki będą, ale to najpierw musimy tam zamieszkać
Jesień się nam udała w tym roku
sylwia_slomc... 21:02, 10 paź 2018

dana1s napisał(a)
Sylwuś jesteś bardzo zdolna, piękne obrazy namalowałaś . Najbardziej mnie ujęły brzozy, kocham te drzewa Z chęcią powiesiłabym taki obraz na ścianie w moim domu
Jesień zachwyca!
Zając, mimo że szkodnik, piękny zwierz. Wiem co czujesz miałam kiedyś podobnych gości i wcale ich odwiedziny nie były miłe. Szczególnie w pamięci zapadły mi głodne sarny na wiosnę kiedy zjadły wszystkie pąki kalin...

Danusiu od kiedy mam ogród za pędzel nie łapię bo teraz maluje obrazy w realu, ciekawe z jakim efektem mi to wyjdzie, ale jak widzę Twoje fotografie to mam wielką ochotę za pędzel złapać
sylwia_slomc... 21:03, 10 paź 2018

yolka napisał(a)
Jestem pod wrażeniem Twoich obrazów, pekne

Bardzo mi miło, dziękuję