Takie same nory kopia chomiki europejskie i mam nadzieję, że to jeden z nich, ale lepiej niech się w łąkę wyprowadzi, warzywnik nie dla niegoDorosłe zające takie duże są.
Widzę, że rabaty czyścisz, dużo tego w Waszym kompostowniku. Karpy dalii na taczkach w ogromnych rozmiarach, tu mój zachwyt, ale jak pomyślę jakie one ciężkie i jak je przechować przez zimę to już wolę te moje nierozrośnięte.
W ogrodzie nadal masz pięknie i kolorowo.
Jednak ta sucha pogoda i chłodne noce na coś się przydają, bo pięknie wybarwiają nam drzewa i krzewy. Obejrzałam ostatnie zdjęcia z 6 ostatnich stron i ogród przebarwiony wygląda tak pięknie, mimo braku kolorowych dalii i innych kwiatów.
Ambrowiec zmienił kolor? Mój już jest rudo czerwony, liście nie są duże, bo to młody egzemplarz, ale już teraz mnie zachywca.
Gabrysiu to prawda pogoda idealna do przebarwień Sycę się tymi ciepłymi kolorami Ambrowiec zaczyna łapać kolory i robi się coraz bardziej pomarańczowo czerwony, pięknie mu te liście świecą w słonkuAle na początku pierwsze dwa lata tak nie było, czerniały mu i opadały teraz jest drugi rok wspaniały jesienią