Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:04, 10 paź 2018

ryska napisał(a)
Wow, ale wyciągnęłaś zająca z kapelusza Piękne obrazy, obejrzałam z otwartą gębą, pełen podziw.

Czasem dobrze mieć zająca w kapeluszuDzięki
sylwia_slomc... 21:06, 10 paź 2018

kasiek napisał(a)
Matko ten szarak jak mały kangur! Ale wielkolud! Dziura nieciekawa, karczowniki takie robia, sprawdź czy przy oczku nie ma nor. Kolorów moc u Ciebie i tak ma być - super

Takie same nory kopia chomiki europejskie i mam nadzieję, że to jeden z nich, ale lepiej niech się w łąkę wyprowadzi, warzywnik nie dla niegoDorosłe zające takie duże są.
sylwia_slomc... 21:08, 10 paź 2018

Magleska napisał(a)
Przepiękne jesienne kadry - prawdziwie Polska złota jesień szarak obfocony - cwaniaczek - wie ,gdzie dużo dobroci
Kicia - śliczna słodka
Buziaki

Jesień daje czadu w tym rokuDawno takiej nie byłoŚciskam Kochana
sylwia_slomc... 21:10, 10 paź 2018

Magleska napisał(a)
Obrazy zapomniałam pochwalić zdolna jesteś

Ukryte talenta odkryłam jak dzieci były małe i chorowały dużo, wtedy malowaliśmy razem i tak jakoś polubiłam się z pędzlem
sylwia_slomc... 21:13, 10 paź 2018

kasiek napisał(a)
O jakie fajne obrazy - zwłaszcza to z wierzbami mnie urzekło

Trudno mi było się z nimi rozstawać, no ale jak bym chciała wszystkie trzymać to by mi ścian zabrakło
Dorota123 21:15, 10 paź 2018

Widzę, że rabaty czyścisz, dużo tego w Waszym kompostowniku. Karpy dalii na taczkach w ogromnych rozmiarach, tu mój zachwyt, ale jak pomyślę jakie one ciężkie i jak je przechować przez zimę to już wolę te moje nierozrośnięte.
W ogrodzie nadal masz pięknie i kolorowo.
sylwia_slomc... 21:31, 10 paź 2018

Dorotko jeszcze mi się wszystkich wykopać nie udało Jeszcze trochę zostało. Dziś wykopana kolejna taczka
Gabriela 21:42, 10 paź 2018

Jednak ta sucha pogoda i chłodne noce na coś się przydają, bo pięknie wybarwiają nam drzewa i krzewy. Obejrzałam ostatnie zdjęcia z 6 ostatnich stron i ogród przebarwiony wygląda tak pięknie, mimo braku kolorowych dalii i innych kwiatów.
Ambrowiec zmienił kolor? Mój już jest rudo czerwony, liście nie są duże, bo to młody egzemplarz, ale już teraz mnie zachywca.
sylwia_slomc... 21:53, 10 paź 2018

Gabriela napisał(a)
Jednak ta sucha pogoda i chłodne noce na coś się przydają, bo pięknie wybarwiają nam drzewa i krzewy. Obejrzałam ostatnie zdjęcia z 6 ostatnich stron i ogród przebarwiony wygląda tak pięknie, mimo braku kolorowych dalii i innych kwiatów.
Ambrowiec zmienił kolor? Mój już jest rudo czerwony, liście nie są duże, bo to młody egzemplarz, ale już teraz mnie zachywca.

Gabrysiu to prawda pogoda idealna do przebarwień Sycę się tymi ciepłymi kolorami Ambrowiec zaczyna łapać kolory i robi się coraz bardziej pomarańczowo czerwony, pięknie mu te liście świecą w słonkuAle na początku pierwsze dwa lata tak nie było, czerniały mu i opadały teraz jest drugi rok wspaniały jesienią
tulucy 22:54, 10 paź 2018

Sylwia kapelusze z głów... Piękne obrazy....