Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:06, 14 lis 2015

ze starych tyczek bambusowych synek starszy zrobił dzisiaj samodzielnie plotek przy oczku

sylwia_slomc... 21:10, 14 lis 2015

wieje i wieje a Babcia liście grabi

jeszcze tylko sznurek dociąć i gotowe

Katkak 21:28, 14 lis 2015

Sylwuś super, że oprócz tego ci Im każesz chłopaki jeszcze własną inicjatywę wykazują. A Ty nie czytaj na co graby chorują, bo gdybyśmy tak wnikali co na co choruje, to byśmy puste ogrody mieli . Po co się martwić na zapas .
Mira104 21:31, 14 lis 2015

Ale poszalałaś Sylwia i z ogrodem i z zakupami.
Wiatrak ładny, będzie pasował w Twoim ogrodzie, ciekawe gdzie go dasz
Fajni chłopcy, pomagają rodzicom to miłe, zresztą czego się Jaś nauczy, to Jan będzie umiał
Ja to Was podziwiam taka duża działka i cała obrobiona.
Pozdrawiam
kasiek 21:34, 14 lis 2015

No prosze jaka zgrana i pracowita rodzinka - nie dość że majsterkowicze to jeszcze niemal... hmm ciesle - z tym płotkiem? No brawo dla Młodego!

I uważaj na siebie, buczki bedą w przyszłym roku cieszyć listeczkami - ale będziesz miała lasek niedługo
Kacha123 21:35, 14 lis 2015

Sylwia, tyle dobrej roboty odwaliliście w tym roku i tyle roślin przybyło. Niesamowite. Myślę, że za parę lat jak to wszystko urośnie, to z Twoimi nietuzinkowymi pomysłami, będziesz miała prawdziwy Tajemniczy Ogród. Pozdrawiam
AsiaK_Z 21:39, 14 lis 2015

Sylwia jesteście wielcy Super Zgrana Ekipa
sylwia_slomc... 21:40, 14 lis 2015

Katkak napisał(a)
Sylwuś super, że oprócz tego ci Im każesz chłopaki jeszcze własną inicjatywę wykazują. A Ty nie czytaj na co graby chorują, bo gdybyśmy tak wnikali co na co choruje, to byśmy puste ogrody mieli . Po co się martwić na zapas .

Co racja to racja. Pomysł na wykorzystanie tyczek miał podpowiedziany , ale wykonanie całkowicie samodzielne......młodszy malował dalszą część słupków ogrodzeniowych i impregnował płotek przy warzywniku
sylwia_slomc... 21:43, 14 lis 2015

Mira104 napisał(a)
Ale poszalałaś Sylwia i z ogrodem i z zakupami.
Wiatrak ładny, będzie pasował w Twoim ogrodzie, ciekawe gdzie go dasz
Fajni chłopcy, pomagają rodzicom to miłe, zresztą czego się Jaś nauczy, to Jan będzie umiał
Ja to Was podziwiam taka duża działka i cała obrobiona.
Pozdrawiam

Mam nadzieję , że jak mnie siły opuszczą to kiedyś któryś przejmie ogrodową pałeczkę

Choć każdy z nich ma całkiem odmienny pomysł na ogród w przyszłości
sylwia_slomc... 21:50, 14 lis 2015

kasiek napisał(a)
No prosze jaka zgrana i pracowita rodzinka - nie dość że majsterkowicze to jeszcze niemal... hmm ciesle - z tym płotkiem? No brawo dla Młodego!

I uważaj na siebie, buczki bedą w przyszłym roku cieszyć listeczkami - ale będziesz miała lasek niedługo

Będę mocno mocno ciąć. Dzisiaj to chłopaki się najbardziej napracowali....ja asystowałam eMusiowi przy budowie drugiej komory kompostu
bardziej mi się podoba niż pierwszy choć pierwszy przeszedł drobną zmianę również. Zainspirowała nas Renia
Raz mi się udało coś od kogoś odgapić