Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:40, 17 sty 2016

AsiaK_Z napisał(a)
ZOO? Pierwsze skojarzenie? Była taka bajka z ludzikami z modeliny? Nie pamiętam tytułu Bardzo podobne to towarzystwo

Noo takie prywatne
AnnaCh 21:50, 17 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dzięki....myślę, że do naszego ogrodu pasuje......nawet bardziej niż te akrylowe kupne
Sylwio, do klimatu Waszego ogrodu pewnie, że pasują I jak dla mnie zdecydowanie bardziej, niż te kolorowe, tamtych nie lubię.
sylwia_slomc... 22:02, 17 sty 2016

te kolorowe krótki żywot mają, ze dwa sezony może jeszcze przed nimi....nie warte tych pieniędzy, a te z drzewa mam za darmo i drugich takich u nikogo nie znajdziecie Alem skromna hi hi hi
ryska 22:10, 17 sty 2016

Pędzą strony u Ciebie ale ja jestem na bieżąco tylko nic nie piszę.
Uśmiałam się z Sylvany i dyplomatycznej odpowiedzi na dzietność wujka
Cudaków drewnianych masz coraz więcej. Cieszę się, że Cię cieszą. Też lubię chwile tworzenia rękodzieła. Pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:14, 17 sty 2016

Renia pędzą bo teren duży to jak się ja rozpędzam z fotkami to mi 100tka jednorazowo wychodzi.....i tak z nudów w zimie dodaję, a że Goście zaglądają to i pogadać jest z Kim, bez łażenia po chałupach jak to się u nas na wsi mówiI tak nam na pogaduchach i fotach ogrodowych do wiosny jakoś szybciej zleci
Rumianka 22:54, 17 sty 2016

Zwierzyniec coraz liczniejszy i coraz piękniejszy. Trudno ocenić co najfajniejsze, gdyż wszystkie podobają mi się bardzo, takie niepowtarzalne. Ale baran mój faworyt zdecydowanie...
jona 10:25, 18 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
D

Bardzo pomysłowe zwierzaki i sympatyczne . Masz pomysł na ich ustawienie w ogrodzie? Razem będą czy porozrzucane? Mi się podobają właśnie w grupie. Tworzą wesołą gromadkę

U Ciebie w ogrodzie tyle cudów, że nie zdziwiłabym się jakby niedźwiedź przyszedł i zostawił te ślady
Dominika11 10:26, 18 sty 2016

ale super te zwierzaki - ty to masz czaderskie pomysły
sylwia_slomc... 19:58, 18 sty 2016

Rumianka napisał(a)
Zwierzyniec coraz liczniejszy i coraz piękniejszy. Trudno ocenić co najfajniejsze, gdyż wszystkie podobają mi się bardzo, takie niepowtarzalne. Ale baran mój faworyt zdecydowanie...

Trójka z naszych domowników to barany .....w tym jaTaki znak zodiaku oczywiście
sylwia_slomc... 20:00, 18 sty 2016

jona napisał(a)

Bardzo pomysłowe zwierzaki i sympatyczne . Masz pomysł na ich ustawienie w ogrodzie? Razem będą czy porozrzucane? Mi się podobają właśnie w grupie. Tworzą wesołą gromadkę

U Ciebie w ogrodzie tyle cudów, że nie zdziwiłabym się jakby niedźwiedź przyszedł i zostawił te ślady

Asiu w grupie fajnie wyglądają , ale ogród duży jak się porozstawia to będą zdobić , a nie jak drużyna Dżi do ataku szły W pojedynkę bardziej będą zaskakiwać i bardziej widać detale