Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 19:50, 21 sty 2016

Pokaż co masz

co cię to obchodzi

nie to nie

łaski bez i tak zamarznięte
sylwia_slomc... 20:14, 21 sty 2016

I nasz najstarszy synuś Kreski , która wpadła pod samochód
kawał kocura

sylwia_slomc... 20:15, 21 sty 2016

Fajka nie daje spokoju obydwu chłopcom

lata za nimi krok w krok
sylwia_slomc... 20:18, 21 sty 2016

Jana napisał(a)
już jestem ciekawa nowej odsłony łąki kwietnej zdobycze super,

Też jestem ciekawa ile z tego powschodzi
Anda 20:19, 21 sty 2016

Fajne masz te koty One się tak wszystkie zgadzają za sobą?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 20:44, 21 sty 2016

Kinaj ten najstarszy trochę się obraził jak pojawiły się dwaj nowi domownicy , ale generalnie jest ok przynajmniej na razie.
A Dżuma i Kanasta czyli te koło oczka złapane na foto mieszkają tam gdzie jest mój ogród. I od jesieni mają ze sobą jakieś zatargi......ale kto tam kota zrozumie. Wcześniej przez rok wszystko było ok
Anda 20:50, 21 sty 2016

Koty to niesamowite stworzenia. Koleżanka ma kotkę i znajoma przyniosła jej znalezionego na polu małego kotka. Sama nie potrafiła się nim zająć. I ta kotka tej koleżanki przygarnęła maluszka i zaczęła go karmić! Wyobrażasz sobie? Ona nigdy nie miała małych i tak znikąd nagle zaczęła produkować mleko. Maluszek już jest duży i naprawdę miał szczęście w nieszczęściu.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 22:57, 21 sty 2016

Anda napisał(a)
Koty to niesamowite stworzenia. Koleżanka ma kotkę i znajoma przyniosła jej znalezionego na polu małego kotka. Sama nie potrafiła się nim zająć. I ta kotka tej koleżanki przygarnęła maluszka i zaczęła go karmić! Wyobrażasz sobie? Ona nigdy nie miała małych i tak znikąd nagle zaczęła produkować mleko. Maluszek już jest duży i naprawdę miał szczęście w nieszczęściu.

Ewka ten fenomen u ludzi też występuje.....to instynkt i hormony
Sylvana 02:05, 22 sty 2016

O! dziś kocie historie u Ciebie.... mam to na codzień...dwie kocice, które jak mnie zobaczą to mi żyć nie dają...jedna przez drugą łażą za mną jak psy.
Balbinę to nawet nazywamy kotopies, bo ma dziwne zwyczaje jak na kota np. gryzie kapcie.
Wasze koty mieszkają z Wami w domu czy tylko Was odwiedzają?
Bo jakoś dużo ich
Basilikum 06:32, 22 sty 2016

Ewa ja tez mialam taka kotke, czyli ona wprawdzie miala wlasne dzieci ale karmila tez inne
zycie bez kotow jest nuuudne
Sylwia Twoje sa piekne