Sylwuś mam go od zeszłego roku, nie okrywałam na zimę niczym i ma się dobrze. Ale widzę, że opuchlaki cholerne się go czepiły, bo gdzieniegdzie ma wżery w liściach. Trzeba będzie z dziadami powalczyć.
Sylwia ma szczęśliwą rękę do roślin, będą ładnie kwitły. W Mai Dzidka mówiła, że jej hortensje były kupione za niewielkie pieniądze, z uwagi na to, że były bardzo mizerne, a teraz jakie cudne hortensjowe łany .
Śliczny moje maleństwa w tym roku na bank kwiatów mieć nie będą, ale to z pąkami były przeszło pół stówy za sztukę , a nie za duże
Pojawiły się też jaśminowce nagokwiatowe i jeszcze inne perełki w tym oczary , ale małe a cena oscyluje w granicach 80-90 zł wiec sobie zostawiam na przyszłość jak potanieją , albo przecenią
To fakt , mam koleżankę , która nigdy nie kupuje dorodnych roślin tylko lituje się nad tymi do wywalenia i zawsze się jej pięknie odpłacają za serce i opiekę
W zasadzie rabatami bylinowymi wiele lat temu właśnie od niej się zaraziłam
Ale różyczką tylko dzięki Ogrodowisku
To fakt , mam koleżankę , która nigdy nie kupuje dorodnych roślin tylko lituje się nad tymi do wywalenia i zawsze się jej pięknie odpłacają za serce i opiekę
W zasadzie rabatami bylinowymi wiele lat temu właśnie od niej się zaraziłam
Ale różyczką tylko dzięki Ogrodowisku
ty masz rękę do roślin ..to i ci rosną a ja jak mi coś nie odpowiada to jak to mówią na wsiach "chodzę obok i wzrokiem ukatrupiam" no prawie a T chodzi i reanimuje ....i zwykle mu się udaje
haha to samo dopiero co napisałam a Dzidkę oglądałam chyba ze 3 razy ...to jeden z moich pierwszych ogrodów gdzie zachwyciły mnie łany niebieskich hortek ..i tak za mało ogrodu i roślin pokazali.