Ja zawsze zostaję z niedosytem więcej ostatnio reklam niż odcinka, powinna być emisja godzinowa więcej by pokazali....idzie wiosna więc czekam na Ogród u stóp klasztoru Alinki
Zakupy obejrzałam, pięknie na zdjęciach różyczki wyglądają, ale przez weekend to pewnie nic nie zostanie do poniedziałku.
Zrób jutro zdjęcie siewki lilaka/moszenki, to Ci powiem, co skiełkowało
Sylwia okupiłaś się, nie ma co Ogród duży więc dużo pomieści
Jakie masz u siebie czosnki ozdobne ? Z gladiatora będziesz bardzo zadowolona Tylko uważaj bo u Ciebie tez takie przeciągi jak u mnie Potrafi mu łeb urwać U mnie w zeszłym sezonie tak zrobiło z paroma
Posadziłam go tak żeby od zachodu na drugiej rabacie wysokie rośliny były, a dawałeś mu jakiś patolek do podtrzymania?
U mnie ostróżki i naparstnice bardzo wysokie, a na wygwizdowie wytrzymuja , za to w przydomowym gdzie mniej wieje bo zaciszniej łamią się przy wietrze
Czosnki sadziłam pierwszy raz, zobaczymy co wylezie z gigantów mam jednego reszta średniej wielkości fioletowe lub różowe kule mają być
Sylwia, a czy Ty sobie uświadamiasz w ogóle, że nie miałaś zimowej przerwy w ogrodzie? JEdnego sezonu nie zamknęłaś, a już nowy się zaczął . Oj Sylwuś, pracusiu Ty mój .
A powiedz jeszcze w kwestii ukorzeniania iglaczków, nakrywać je jak hortki, czy nie?