Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:48, 15 mar 2016

Katkak napisał(a)
Sylwuś zakupy super . Jeśli masz wątpliwości czy cyprys to cyprys, to uderz do Zbyszka, On na bank rozpozna. Ale nutkajski, czy nie i tak jest śliczny i wielki . Nie mogę się doczekać aż obfocisz resztę zakupów .

Reszta na razie bezlistna więc fotki jak się zazieleni .....większość ulokowana dookoła szałasu , tylko oczar i pięknotka poszły za drewutnię( suszarnię) bo tam zacisznie
sylwia_slomc... 21:55, 15 mar 2016

eee_taam napisał(a)
zdjęcia cyprysa słabe ale chyba to on .... u mnie wygląda tak
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5730-kolorowa-piaskownica?page=113

Zdjęcia słabe bo deszczowo i strasznie wietrznie ruszało nim jak nie wiem
Spytam jeszcze Zbyszka jak radzi Katka
Wygląda bardzo podobnie do twojego tylko mój nie taki foremny , ale czego chcieć za 20 złotych.....zaskoczona byłam , że on taki wielki bo spodziewałam się jednej piątej tej wielkości
mira 21:58, 15 mar 2016

zakupy bratkowe niezłe - też tak chcę - po ile były - ja jadę w piątek na giełdę
22:01, 15 mar 2016
sylwia_slomczewska napisał(a)

Zdjęcia słabe bo deszczowo i strasznie wietrznie ruszało nim jak nie wiem
Spytam jeszcze Zbyszka jak radzi Katka
Wygląda bardzo podobnie do twojego tylko mój nie taki foremny , ale czego chcieć za 20 złotych.....zaskoczona byłam , że on taki wielki bo spodziewałam się jednej piątej tej wielkości

szybko rośnie u mnie w maju 2012 był taki ledwo do kolan ...tani był bo to chyba nic szałowego ...ale że on taki omdlały jest to coś tam wnosi do ogrodu...no i rośnie wysokaśny bardzo ....w Goczałkowicach w przydomowym mają już giganta

zresztą sosna czarna tez szybko rośnie ...aż sama jestem w szoku jak to szybko urosło
22:01, 15 mar 2016
sylwia_slomc... 22:05, 15 mar 2016

mira napisał(a)
zakupy bratkowe niezłe - też tak chcę - po ile były - ja jadę w piątek na giełdę

Mireczko u nas po 1,20, ale już w Hucie na placu w Mogile po 1,50, w kwiaciarniach pewnie po 2 zł i wzwyż
sylwia_slomc... 22:09, 15 mar 2016

eee_taam napisał(a)

szybko rośnie u mnie w maju 2012 był taki ledwo do kolan ...tani był bo to chyba nic szałowego ...ale że on taki omdlały jest to coś tam wnosi do ogrodu...no i rośnie wysokaśny bardzo ....w Goczałkowicach w przydomowym mają już giganta

zresztą sosna czarna tez szybko rośnie ...aż sama jestem w szoku jak to szybko urosło

Faktycznie piernikiem wyrósł Ciekawe jak mój maluszek wystartuje w tym sezonie, bo sadziłam go zeszłego lata i drżałam czy na tym upale się przyjmie, ale nawet ciutkę wypuścił
Ten dzisiejszy sadzony w lepszym momencie
A czym swojego tak karmiłaś?
sylwia_slomc... 22:25, 15 mar 2016

W paczce dzisiaj przyszły oczar, pięknotka, wierzba smocza, dwie obiele, śnieguliczka mother of a pearl, pigwowiec hot fire.Fotki będą jak rośliny puszczą listkiAle wokół szałasu już na krzewy miejsca nie ma ......no ewentualnie na maluszki jakieś jak się rabatę zaokrągli.
Katkak 22:32, 15 mar 2016

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2671-dzialka-prawie-w-borach-tucholskich
proszę bardzo
sylwia_slomc... 22:45, 15 mar 2016

Katkak napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2671-dzialka-prawie-w-borach-tucholskich
proszę bardzo

Dzięki