Reszta na razie bezlistna więc fotki jak się zazieleni .....większość ulokowana dookoła szałasu , tylko oczar i pięknotka poszły za drewutnię( suszarnię) bo tam zacisznie
Zdjęcia słabe bo deszczowo i strasznie wietrznie ruszało nim jak nie wiem
Spytam jeszcze Zbyszka jak radzi Katka
Wygląda bardzo podobnie do twojego tylko mój nie taki foremny , ale czego chcieć za 20 złotych.....zaskoczona byłam , że on taki wielki bo spodziewałam się jednej piątej tej wielkości
szybko rośnie u mnie w maju 2012 był taki ledwo do kolan ...tani był bo to chyba nic szałowego ...ale że on taki omdlały jest to coś tam wnosi do ogrodu...no i rośnie wysokaśny bardzo ....w Goczałkowicach w przydomowym mają już giganta
zresztą sosna czarna tez szybko rośnie ...aż sama jestem w szoku jak to szybko urosło
Faktycznie piernikiem wyrósł Ciekawe jak mój maluszek wystartuje w tym sezonie, bo sadziłam go zeszłego lata i drżałam czy na tym upale się przyjmie, ale nawet ciutkę wypuścił
Ten dzisiejszy sadzony w lepszym momencie
A czym swojego tak karmiłaś?
W paczce dzisiaj przyszły oczar, pięknotka, wierzba smocza, dwie obiele, śnieguliczka mother of a pearl, pigwowiec hot fire.Fotki będą jak rośliny puszczą listkiAle wokół szałasu już na krzewy miejsca nie ma ......no ewentualnie na maluszki jakieś jak się rabatę zaokrągli.