Ogród piękny, zdrowy i różnorodny, właśnie tak go przedstawiaj, masz przepiękne rośliny, którymi możesz nas zanudzać do woli
Każdy zakątek jeszcze na dopieszczenie ma swojego bohatera w formie i kształcie rękodzieła
Jest cudnie
Cieszę się Bożenko , że nie po przemarzały im paczki i żyją i kwitną - radość dają Ale wczoraj jak wichura przyszła to drżałam , czy szałas nie odleci , a jak sypnęło gradem to byłam pewna, że poniszczone , a tu nie
Już sobie pooglądałam , a przed snem czytam Was
Spanie mnie łapie przed monitorem , a potem jak się położę to tylko do poduszki głowę przyłożę ....i komonoPo pracy lecę prosto do ogrodu , wracam koło 21q, a potem czytam do północy forum.Jesienią wieczory dłuższe to i czas na lekturę jest
Dzięki Agatko staram się jakoś tą przestrzeń ciekawie zaaranżować i zagospodarować co łatwe nie jest sama widziałaś, pokoje jak u Kondzia nie wyjdą bo i tak z góry czy pod górę każdy będzie widać , ale trzeba było jakoś podzielić, żeby takie długie i wąskie nie było
Są świetne i nie wymagaja prawie żadnej pracy , a sieją się same Znalazłam dzisiaj prześlicznego, jakaś mutacja nasienna chyba i mam nadzieję, że jego siewki powtórzą te cechy , ale fotka dopiero jutro