Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

agnieszka_m 18:05, 09 kwi 2017

frezja napisał(a)
Agnieszko dziękuję

O proszę jak kwitną
niech pokazują na co je stać
frezja 18:13, 09 kwi 2017

agnieszka_m napisał(a)

O proszę jak kwitną
niech pokazują na co je stać

Nie może być inaczej Jeszcze biały gdzieś widziałam.
mirkaka 19:18, 09 kwi 2017

Matko, kiedy ja się doczekam takiej wiosny, tulipany piękne i trzmielina już w świeżych kolorkach, u mnie jeszcze smętna.
frezja 19:35, 09 kwi 2017

mirkaka napisał(a)
Matko, kiedy ja się doczekam takiej wiosny, tulipany piękne i trzmielina już w świeżych kolorkach, u mnie jeszcze smętna.

Mireczko, doczekasz, może tylko ciut później ta odmiana trzmieliny chyba tak ma, że rozświetli każdy kąt.
MirellaB 20:06, 09 kwi 2017

Ślicznie wiosenne Zajączki ciasteczka mnie zafascynowały Bardzo ładna budka dla ptaszków - chyba też kupię

Zajrzyj do mnie i zobacz czy coś podobnego tworzysz?
frezja 20:33, 09 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Ślicznie wiosenne Zajączki ciasteczka mnie zafascynowały Bardzo ładna budka dla ptaszków - chyba też kupię

Zajrzyj do mnie i zobacz czy coś podobnego tworzysz?

Od 2-3 lat piekę zajączkowo - pisankowe ciasteczka. Ot, taka tradycja u mnie powstała

Budkę bardziej potraktuję, jako domek dla owadów...uzupełnię trawkami, patykami i zobaczę, co z tego wyniknie. Kup, bo są w przecenie...całe 4,99.

Moja dekoracja jeszcze nie skończona..szukam gałązek.
Anda 21:40, 09 kwi 2017

frezja napisał(a)
MW obfociłam z każdej strony i Ewciu przybywaj

Po ścięciu zbrązowiałych łodyg troszkę zielonego jest i pocieszające jest, że łodyga po jej lekkim zdrapaniu jest zielona. Proszę doradź, co teraz..wiem, pierwsza rzecz, to przesadzić.

Ewuś, nie jest źle Zielona jest, oczka są. Weź ją jeszcze trochę przytnij, tak na trzy do pięciu oczek, tak żeby wszystkie gałązki były mniej więcej na tej samej wysokości. Akurat przy przesadzaniu będziesz mogła to zrobić Daj jej dobrej ziemi dla róż, najlepiej bez torfu. Za ok. 2 tygodnie po przesadzeniu odżyw ją nawozem do róż. Nie zapomnij o podlewaniu
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 21:46, 09 kwi 2017

Bardzo dziękuję Ewa.Jutro wezmę się za moją bidulę.
lilia 22:15, 09 kwi 2017

frezja napisał(a)

Od 2-3 lat piekę zajączkowo - pisankowe ciasteczka. Ot, taka tradycja u mnie powstała

Budkę bardziej potraktuję, jako domek dla owadów...uzupełnię trawkami, patykami i zobaczę, co z tego wyniknie. Kup, bo są w przecenie...całe 4,99.

Moja dekoracja jeszcze nie skończona..szukam gałązek.

Ewuniu, a gdzie te budki dla ptaków można nabyć?
frezja 22:18, 09 kwi 2017

lilia napisał(a)

Ewuniu, a gdzie te budki dla ptaków można nabyć?

W Pepco