Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

Joaska 12:47, 01 lip 2015

Konieczki napisał(a)

Joaśka my chyba musimy zmienić imię. Mężowie Kasiek podobno są ideali tak wszystki moje koleżanki Kaśki twierdzą
Moje murki - a skąd ja to znam
Cmokam

Ni eno za dobry jest na wymianę ale planuję się sama za murek zabrać wtedy on szybko przejmie pałeczkę i pociągnie dalej . bo będzie że przecież Ci obiecałem
iwka 13:00, 01 lip 2015

Joaska napisał(a)

Ni eno za dobry jest na wymianę ale planuję się sama za murek zabrać wtedy on szybko przejmie pałeczkę i pociągnie dalej . bo będzie że przecież Ci obiecałem

niezły patent, tylko na mojego nie działa, coś zacznę to mówi: weź to dokończ bo to twoja koncepcja, ty wiesz najlepiej jak to zrobić, ja to zaraz zrobię nie po twojej myśli, albo jeszcze coś spiep. ...
Ensata 14:13, 01 lip 2015

nawigatorka napisał(a)
Mój M jest idealny - Aśka jestem
Twój to czyta O< nie liczy się Podlizujesz się, żeby z łopatą biegał

Dołączam do tych, których mężowie stali w kolejce na "świetego dygdy" Przyjdzie mi samej impregnować ścianę wodną i montować skrzynkę pocztową
Konieczki 14:36, 01 lip 2015

Ensata napisał(a)

Dołączam do tych, których mężowie stali w kolejce na "świetego dygdy" Przyjdzie mi samej impregnować ścianę wodną i montować skrzynkę pocztową

Ale obiecasz nam ze w szpilach i garsonce to zrobisz

Edit: telefon wie lepiej
Joaska 15:06, 01 lip 2015

iwka napisał(a)

niezły patent, tylko na mojego nie działa, coś zacznę to mówi: weź to dokończ bo to twoja koncepcja, ty wiesz najlepiej jak to zrobić, ja to zaraz zrobię nie po twojej myśli, albo jeszcze coś spiep. ...

Jeszcze działa .... i mam nadzieję że na murek podziała
nawigatorka 15:22, 01 lip 2015

Ensata napisał(a)

Czyta ale tylko nasz wątek
A poza tym ja wszystko co fizycznie i intelektualnie jestem w stanie robie sama
nawigatorka 15:23, 01 lip 2015

Ensata napisał(a)

A tak wogóle chyba święty nigdy
Konieczki 16:43, 01 lip 2015

Mój mi zaczął zerkać do telefon jak się śmieję kiedy czytam Wasze teksty.

Och mój mąż jest wspaniały, taki chętny do pracy. Złota rączka.

zobaczymy czy podziała. A teraz pokarzę (niestety nie graby) moje przygotowanie terenu pod rabatę (te małe stopy to moja Alunia ze sąsiadem) - kurde widzicie potencjał do roboty - a ja siedzę w pracy MASAKRA a i zapowiada się dziś późna nasiadówa, a po nocy robić nie będę bo się boję ataku sowy - kurde ona wielka była.

ja to mam wyczucie - sadzę na największe ukropy. Nawet znalzały się moje trafki

A tak z innej beczki: to myślici czy mogę zapytać sąsiadów o zgodę na pomalowanie ich płotu od mojej strony (kupiłabym taka samą bejce jaką maluja - zielona)?
W ogóle marzy mi się aby wytynkować ich murek bo obraz nędzy i rozpaczy.
Krakus 22:23, 01 lip 2015

Konieczki napisał(a)

A tak z innej beczki: to myślici czy mogę zapytać sąsiadów o zgodę na pomalowanie ich płotu od mojej strony (kupiłabym taka samą bejce jaką maluja - zielona)?
W ogóle marzy mi się aby wytynkować ich murek bo obraz nędzy i rozpaczy.

a widzisz facetom nie trzeba powtarzac co pół roku że coś trzeba zrobić w końcu i tak to zrobią

a tak z innej beczki to spróbuj się dogadac i namówić na wymianę i może partycypowanie w kosztach? jak im pomalujesz to się pewnie ucieszą ale jak chcesz murek to zaproponuj wspólnmi siłami wymianę...zalezy tylko czy oni widzą ten płot od swojej strony czy zasłonięty mają...jak nie widzą to sie pewnie nie zgodzą na wymianę...
Magda70 22:38, 01 lip 2015

Krakus napisał(a)

Waldek ale popatrz jaką ciekawą alternatywę zaproponowałem

nawiązując do Twojego zdania pewien żart mi sie przypomniał.

Wraca Mąż (M) o 4 rao w wiadomym stania. Drzwi otwiera zdenerwowana Żona (Ż) i od razu na męża :
(Ż)- -Dzieś był? Czecia rano! O której to się wraca do domu.
(M)- a tam od razu wraca...wpadłem tylko sie wykompac i idę dalej

Tylko który odważny wypróbuje

Cieniasy jesteście i żaden tak nie zrobi