Super, ale jeszcze bardziej podoba mi się u Ciebie
Kokocha nie martw się. Ja wierzę że bedzie dobrze - z Ogrodowiskiem to must be. Ty nawet nie wiesz jak mnie wkurza ten przedogródek, tu zaczęte z projektu ale nie dokończone bo mi się nie podobało, tam rozgrzebane. Będzie dobrze
No i zdradziłaś mój plan, tylko ja bardziej nowoczesnie - na szaro malnę. Tylko to po dokończeniu reszty donie - kiedy? nie wiem. Małżowi zapał padł -(a nie mówiłam). Poczekam bo ja cierpliwa jestem. Teraz delektuje się nowymi dzwiękami w domu - wyniosę mu kolumny na taras to szybko dokończy A Pan Józio powiedział mi że ma opóźnienia i może w grudniu mi dokończy jak będzie pogoda. Ach Ci faceci...
Pozdrawiam wszystkich zaglądajacych
I my o glosnikach myslimy ale kiedy to bedzie. Nawet kable w suficie od.budowy dla nich mamy.ale najtansza wersja to 3,5 tys.ile.za.to mozna roslin kupic...a by sie przydaly moze w.koncu cos by nasze dzieci zagluszylo
Co do pogody ja sie boje ze wglebnika nie zdazymy przez mroz..
Jak juz będziesz miała ochote na kolumny to pisz na priva i przyjedż na odsłuch A jak masz kable w śianach to broń Boże nie rób tych gniazdek kolumnowych - tylko zostaw dłuższy kabel w puszcze (my mamy w śianach instalację ładnie zakończoną z mego drogiego kabla - bezużyteczną teraz bedę miec kable po odłodze - bo się traci dźwięk. Aśka jak ja byłam w Toim wieku to tez o kolumach myślałam - ty ja miałam wtedy dopiero stan surowy - Młodziku