Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

Ensata 15:54, 07 paź 2015

Zoba jakie fajne https://www.pinterest.com/pin/1407443609889620/
malkul 17:46, 07 paź 2015

zaglądam i trochę sie martwię, o ogród , za duzo roslin z mało planu. przemysl na spokojnie

zostawiam całuski
jazzy 17:52, 07 paź 2015

Ensata napisał(a)

O, ja też to kopiuję
Macham i ściskam kobito!
sylwia_slomc... 23:21, 07 paź 2015

Ja bym ten beton pomalowała na brązy i udawałby deski, wyglądałoby jak zrobione z palet, a to na topie jest
Konieczki 08:34, 08 paź 2015

Ensata napisał(a)

Super, ale jeszcze bardziej podoba mi się u Ciebie
malkul napisał(a)
zaglądam i trochę sie martwię, o ogród , za duzo roslin z mało planu. przemysl na spokojnie
zostawiam całuski

Kokocha nie martw się. Ja wierzę że bedzie dobrze - z Ogrodowiskiem to must be. Ty nawet nie wiesz jak mnie wkurza ten przedogródek, tu zaczęte z projektu ale nie dokończone bo mi się nie podobało, tam rozgrzebane. Będzie dobrze

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja bym ten beton pomalowała na brązy i udawałby deski, wyglądałoby jak zrobione z palet, a to na topie jest

No i zdradziłaś mój plan, tylko ja bardziej nowoczesnie - na szaro malnę. Tylko to po dokończeniu reszty donie - kiedy? nie wiem. Małżowi zapał padł -(a nie mówiłam). Poczekam bo ja cierpliwa jestem. Teraz delektuje się nowymi dzwiękami w domu - wyniosę mu kolumny na taras to szybko dokończy A Pan Józio powiedział mi że ma opóźnienia i może w grudniu mi dokończy jak będzie pogoda. Ach Ci faceci...
Pozdrawiam wszystkich zaglądajacych
nawigatorka 08:38, 08 paź 2015

I my o glosnikach myslimy ale kiedy to bedzie. Nawet kable w suficie od.budowy dla nich mamy.ale najtansza wersja to 3,5 tys.ile.za.to mozna roslin kupic...a by sie przydaly moze w.koncu cos by nasze dzieci zagluszylo

Co do pogody ja sie boje ze wglebnika nie zdazymy przez mroz..
sylwia_slomc... 10:04, 08 paź 2015

Tak to jest z tymi naszymi chłopakami
Konieczki 10:44, 08 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
I my o glosnikach myslimy ale kiedy to bedzie. Nawet kable w suficie od.budowy dla nich mamy.ale najtansza wersja to 3,5 tys.ile.za.to mozna roslin kupic...a by sie przydaly moze w.koncu cos by nasze dzieci zagluszylo

Co do pogody ja sie boje ze wglebnika nie zdazymy przez mroz..

Jak juz będziesz miała ochote na kolumny to pisz na priva i przyjedż na odsłuch A jak masz kable w śianach to broń Boże nie rób tych gniazdek kolumnowych - tylko zostaw dłuższy kabel w puszcze (my mamy w śianach instalację ładnie zakończoną z mego drogiego kabla - bezużyteczną teraz bedę miec kable po odłodze - bo się traci dźwięk. Aśka jak ja byłam w Toim wieku to tez o kolumach myślałam - ty ja miałam wtedy dopiero stan surowy - Młodziku

Sylwia za to ich kochamy
nawigatorka 12:24, 08 paź 2015

Konieczki napisał(a)

Jak juz będziesz miała ochote na kolumny to pisz na priva i przyjedż na odsłuch A jak masz kable w śianach to broń Boże nie rób tych gniazdek kolumnowych - tylko zostaw dłuższy kabel w puszcze (my mamy w śianach instalację ładnie zakończoną z mego drogiego kabla - bezużyteczną teraz bedę miec kable po odłodze - bo się traci dźwięk. Aśka jak ja byłam w Toim wieku to tez o kolumach myślałam - ty ja miałam wtedy dopiero stan surowy - Młodziku

Sylwia za to ich kochamy

I mnie wszystkie glosniki maja byc w suficie.nic.stojacego nie akceptuje nie lubie takich bajerow do odkurzania.

Mlodziak powiadasz ja juz mieszkam 4 lata
Uwazaj bo przyjade
malkul 16:08, 15 paź 2015

stuku puku