Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

jazzy 11:16, 16 wrz 2015

Konieczki 11:34, 16 wrz 2015

I wszystko jasne
malkul 19:56, 16 wrz 2015

przy ogrodach rozwód zawsze jst blisko
męzowie ciężko przełykają te wydatki
Konieczki 08:11, 17 wrz 2015

Podejrzewam że to nie tylko na tak mam, ja już jestem na tym etapie że mi to "loto i powiewa" nie znajdzie drugiej takiej zajebistej hahahaha
Ja jak już znajdę trochę czasu to działam. Teraz intensywnie myślę o stożku
Tu najbardziej pasi niestety ususzyłam duze rozplenice, może na wiosnę odbiją, chce dokupić średnie kulki buksowe, a pomiędzy nimi trawy. Bukszpan od babci są tutaj za duże (kurde wyższe ode mnie). Jak zobaczycie z tylów posadziłam miskanty z miśkami. Wierzę że się uda
iwka 08:49, 17 wrz 2015

Konieczki napisał(a)
Podejrzewam że to nie tylko na tak mam, ja już jestem na tym etapie że mi to "loto i powiewa" nie znajdzie drugiej takiej zajebistej hahahaha

hahahahaha i tak trzymać
Ensata 08:54, 17 wrz 2015

Durna, przy M kupowała stozki!!! Przy M kupuje sie trawy za 6 zeta, a nie stozki. M kiedys jak donosilam kolejne bukszpany, to miał jakby bezdech Dobrze ze nie pamieta tego teraz, jak pojechały do ludzi Byabym "martfa"
Marga 19:53, 17 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Durna, przy M kupowała stozki!!! Przy M kupuje sie trawy za 6 zeta, a nie stozki.

ha ha ha zapamiętam sobie
Ewa_w_ogrodzie 00:03, 18 wrz 2015

Konieczki napisał(a)
Drugie podejście coś mi się fotki nie chcą wgrać (kurde może to jakiś znak)

się czepiają chłopa, murek jest? Jest. Czy przed szałowaniem dokładnie sprecyzowałaś jaki efekt powierzchni bocznej chcesz osiągnąć? Zaznaczyłaś, że ma być bez paneli? bo jak nie to zażaleń lepiej nie składać. Lepiej chwalić, żeby w przyszłości jeszcze coś chciał zrobić. A tak serio ja od pewnego czasu wolę zdecydowanie wziąć fachowca. A jak mąż ma fazę na zrobię sam, to mu tam jakoś tłumaczę, że szkoda jego cennego czasu, że lepiej go spędzić z dziećmi z żoną...
Konieczki 06:28, 18 wrz 2015

No przecie ż szczęście moje wielkie było że w ogóle mam murek!!! Nikt inny takiego nie ma
Ja też chciałam go odciągnąć od tego pomysłu, ale chciał się chłopina wykazać -no przecież nie zabronię kurde z daleka tego nawet nie widać. Super że mam murek, donice są w trakcie roboty Koniec narzekania na mojego eM
malkul 09:56, 19 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Durna, przy M kupowała stozki!!! Przy M kupuje sie trawy za 6 zeta, a nie stozki. M kiedys jak donosilam kolejne bukszpany, to miał jakby bezdech Dobrze ze nie pamieta tego teraz, jak pojechały do ludzi Byabym "martfa"

ucz sie Konieczko od naszej gosi