Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

Konieczki 15:23, 25 kwi 2016

Szalona to był piątek i sobota
Zniknęły kopce kreta z tarasu YUPI YUPI YAAA, kruszywo będzie na dniach, ale niestety plan z reszta bukszpanów nie wypalił - znowu coś wypadło koparkowemu - czekam cierpliwie bo warto
07_Rene 17:58, 25 kwi 2016

Widziałam magnolię - dzięki
Z bukszpanami im wcześniej, tym lepiej, bo jak upały przyjdą to może być ciężko.
Kasia73 18:04, 25 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Szalona to był piątek i sobota
Zniknęły kopce kreta z tarasu YUPI YUPI YAAA, kruszywo będzie na dniach, ale niestety plan z reszta bukszpanów nie wypalił - znowu coś wypadło koparkowemu - czekam cierpliwie bo warto

A taras z czego będzie?
Konieczki 19:17, 25 kwi 2016

Maxima Libet chcemy
Bukszpany wiem, ale muszę czekać na koparkowego za duże są do samodzielnego przesadzania.
Krakus 09:25, 26 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Maxima Libet chcemy
Bukszpany wiem, ale muszę czekać na koparkowego za duże są do samodzielnego przesadzania.

no fajne a jak układasz...ze żwirkiem pomiędzy czy przeylegające do siebie?

pytanie po co Ci aż 8cm? czołgiem będziesz jeździć?
kasja83 09:27, 26 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Maxima Libet chcemy

Cudne te Maximy-też za mną chodziły,ale ostatecznie poszłam w drzewo
Konieczki 10:01, 26 kwi 2016

Nie potrzebuję 8cm ale: bardzo mi się podobają, na czołg się nie nadają nie są zbrojone Będa układane blisko siebie. Wydaje mi się że szpara jest niepraktyczna na tarasie. Super wygląda to fakt, ale wolę swobodnie kręcić krzesłem. Wiecie ja jeszcze ich nie mam ja marzę o nich.... Jeszcze klamka nie zapadła. Chcemy stopnie schodowe z Maximy i dlatego w to idziemy. Jeżeli macie jakieś inne alternatywne zamiennik - jestem otwarta. eM się obawia o układanie tylko - że będzie ciężko płyty położyć.
U nas drewno odpadło - za duży taras, od południa, nie chce mi się bawić w konserwacje, za drogie.
Kasia73 10:17, 26 kwi 2016

Libet zawsze mi się podoba i kusi Drewno również wykluczyłam z tych samych powodów co Ty
mocno zastanawiam się nad naturalnym kamieniem ze względu na trwałość, o płytach - kostkach w użytkowaniu jest dużo krytycznych opinii.
Konieczki 10:23, 26 kwi 2016

Ja naturalny kamień (granit palony) na schodach wejściowych - fajny tylko straszni się brudzi. No i cena...400zł/m2 na 40m2 tarasu bym zbankrutowała za sam kamien a do tego jeszcze trza barać kamieniarza.
Libet też drogi ale to dla nas najtańsza opcja no i mam nadzieję że te 8cm to będzie wytrzymałe - pod warunkiem prostego położenia
Konieczki 10:25, 26 kwi 2016

Maxima Libet Trio oczywiście