Aneczko, może i ze mnie początkująca ogrodniczka, ale ta hosta na Twoim zdjęciu to absolutnie nie Fire&Ice, a jestem pewna na 100 %, że to hosta White Feather
Fire&Ice to ta co ja kupiłam
Marta, nie było czasu na pogaduszki, bo padał deszcz a poza tym musieliśmy jechać dalej, bo byliśmy umówieni Danusia ma identyczne, ostatnio kupiła, poczytaj u niej w wątku
Zwróciłam uwagę Marta dlatego zrobiłam zdjęcie ))))
Aleksandrze bardzo spodobały się iglaki co widać choć tabliczki z cenami również wydały się interesujące
Dociekliwi? eeee Przecież dobrze wiesz, że od wiosny próbowałam kupić Fire&Ice, a tą białą White Feather to mi na targach ogrodniczych podkupili ;( poza tym już mi na tej drugiej tak nie zależy jak wcześniej, bo ona jest taka ładna tylko na wiosnę i to krótko, a potem zielenieje i wygląda całkiem prozaicznie
no właśnie dlaczego ja już znam wiele sklepów i szkółek w naszej okolicy wiem mniej więcej co, gdzie, za ile, ale już nauczyłam się również robić zakupy ceny tej samej (nawet nie podobnej) rośliny potrafią różnić się nawet o 100 % na jednej ulicy, trzeba się orientować a wiadomo - po co przepłacać
Ja mam już brunnerę ale jeszcze jakąś inną odmianę, dlatego cieszę się z tych dwóch one do cienia
Sprawdzę i zapytam nawet później Danusię o naparstnice dokładniej .Teraz jedziemy na spontaniczny "rajdzik"rowerami,ale zanim to podam obiad .Dlatego pozdrawiam Was ciepło Kasiu , Jarku i Aleksandro i wszystkich Aktywnych zaglądających i znikam do obiadowania .Po prostu u nas wyszło słonko ,zobacz Kasia ty też je widzisz ....???
Właśnie miałam napisać Isia33 ,że musieliście "kilka"km zrobić niestety i ,że u nas też fatalne zaopatrzenie w sumie .Wszystko jednakowe praktycznie w każdym punkcie ;(