oj tam oj tam, od razu wszechstronną, Kasia ja zwykła jestem, ale za to ze strasznym głodem 'zaświrowanych' na jakimś punkcie ludzi, bo obcowanie z nimi to dla mnie lekarstwo na ten chory świat!
i wiesz w ogrodowisku kręci mnie to spotykanie się tematyczne, to że widzicie się, czegoś się uczycie.... mega to fajne
... mam nadzieję, ze i na naszym terenie coś sie uda
no i ze zgłębisz trochę ten temat haftowanek!
Pracujesz po północy? Ojej, ja bym nic nie zrobiła - o tej porze śpię już zwykle
dzisiaj wolny dzień - trochę dziwnie, tak w środku tygodnia...
miłego!!
Często pracuję późno w nocy, bo mam święty spokój wszyscy śpią, telefony nie dzwonią ) właśnie odespałam ostatnie dwie doby i mam znowu chwilkę na poczytanie forum nim znowu wir się zacznie
Pozdrawiam
oj tam oj tam, od razu wszechstronną, Kasia ja zwykła jestem, ale za to ze strasznym głodem 'zaświrowanych' na jakimś punkcie ludzi, bo obcowanie z nimi to dla mnie lekarstwo na ten chory świat!
i wiesz w ogrodowisku kręci mnie to spotykanie się tematyczne, to że widzicie się, czegoś się uczycie.... mega to fajne
... mam nadzieję, ze i na naszym terenie coś sie uda
no i ze zgłębisz trochę ten temat haftowanek!
Romciu, zgadzam się z Tobą w 100 % trzeba mieć pasję, hobby, ześwirowanie - jak zwał, tak zwał a ogród jest dobry na wszystko, juz to wiem tutaj się wszyscy rozumiemy, połączeni jedną pasją, na co dzień mało jest ludzi, z którymi można porozmawiać o ogrodach, roślinkach ) ostatnio chwaliłam piękny ogród znajomego (naprawdę piękny - może kiedyś zdjęcia zrobię), a on na to,że "aaaaa są jakieś kwiatki i inne roślinki, ale to go nie specjalnie interesuje, bo im ogród robiła firma, która również prowadzi pielęgnację... a oni się tym nie interesują ani nie pasjonują"..
Również liczę,że i na naszym terenie coś będzie się dziać,może nawet kiedyś jakiś zlocik? ja mam teraz ochotę na wianek z hortensji albo lawendy )) chyba ta pogoda tak mnie nastraja
Haftowałam sporo ....ale to lata świetlne temu ) ....
Pozdrawiam!
Kasiu baaardzo się spóźniłam na okrągła setke Mam nadzieję, że wybaczysz i przyjmiesz życzenia?
Marzenko, fajnie, że wpadłaś do mnie zawsze jest dobra pora 400 będę napewno obchodzić do następnego lata ) dzięki! dzisiaj tylko czytam, nadrabiam zaległości w korespondencji, na działce nie byłam, roboty po pachy, i pogoda generalnie kiepska, chociaż dzisiaj trochę jakby lepiej
Pozdrowionka