Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

romka 09:47, 15 sie 2012

Joanka napisał(a)
Romka, nie chcesz się przenieść do kujawsko-pomorskiego?
Taki talent to skarb!

się wzruszyłam ....
romka 10:53, 15 sie 2012

KasiaWB napisał(a)

wiesz Kasia ja to jeszcze działam na blogu budowlanym, po robótkowych latam, od pewnego juz czasu ogrodowisko, choć ostatnio to jakaś szajba mi z tymi ogrodami odbija, do tego haftuję, quilinguję, dekupażuję, do qulitu sie przymierzam... i ostatnio już mówiłam mojemu mężowi, że moje hobby rozrasta sie w takim tempie że już czasu na pracę nie mam

jak to dobrze, że grupa lubelska pozyskała tak wszechstronną osobę jak Ty może jakieś warsztaty u nas w regionie zrobimy np. lubelskie wicie wianków hmmmm podoba mi się ta perspektywa
bratnią duszą jesteś, choć ja nie mam teraz zupełnie czasu na roboty ręczne, ale kiedyś wśród licznej grupy różnych zainteresowań m.in. też haftowałam nawet całkiem nieźle na forum budowlanym mam konto, ale jestem tam raczej w charakterze oglądacza i podczytywacza, aby być w miarę na bieżąco co słychać w branży budowlanej, przede wszystkim ze względu na rozpoczętą budowę, która nie wiem kiedy się skończy, dwa - troszkę z powodów zawodowych
Ogrodowisko i działka to teraz moja szajba, mój relaks i przyjemność choć muszę naprawdę się ograniczać bo właśnie czasu na pracę nie będę miała
Fajnie, że dołączyłaś do Ogrodowiska

oj tam oj tam, od razu wszechstronną, Kasia ja zwykła jestem, ale za to ze strasznym głodem 'zaświrowanych' na jakimś punkcie ludzi, bo obcowanie z nimi to dla mnie lekarstwo na ten chory świat!
i wiesz w ogrodowisku kręci mnie to spotykanie się tematyczne, to że widzicie się, czegoś się uczycie.... mega to fajne
... mam nadzieję, ze i na naszym terenie coś sie uda
no i ze zgłębisz trochę ten temat haftowanek!
KasiaWB 00:22, 17 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
Ale ode mnie jeszcze odbierz newsa.......list dotarł!Dzięki! Dobranoc.

Dzięki Haniu za informację,cieszę się, że dotarł będę czekać w przyszłym roku co też z tego będzie Pozdrawiam
KasiaWB 00:24, 17 sie 2012

popcarol napisał(a)
Pracujesz po północy? Ojej, ja bym nic nie zrobiła - o tej porze śpię już zwykle
dzisiaj wolny dzień - trochę dziwnie, tak w środku tygodnia...
miłego!!

Często pracuję późno w nocy, bo mam święty spokój wszyscy śpią, telefony nie dzwonią ) właśnie odespałam ostatnie dwie doby i mam znowu chwilkę na poczytanie forum nim znowu wir się zacznie
Pozdrawiam
KasiaWB 00:36, 17 sie 2012

romka napisał(a)

oj tam oj tam, od razu wszechstronną, Kasia ja zwykła jestem, ale za to ze strasznym głodem 'zaświrowanych' na jakimś punkcie ludzi, bo obcowanie z nimi to dla mnie lekarstwo na ten chory świat!
i wiesz w ogrodowisku kręci mnie to spotykanie się tematyczne, to że widzicie się, czegoś się uczycie.... mega to fajne
... mam nadzieję, ze i na naszym terenie coś sie uda
no i ze zgłębisz trochę ten temat haftowanek!

Romciu, zgadzam się z Tobą w 100 % trzeba mieć pasję, hobby, ześwirowanie - jak zwał, tak zwał a ogród jest dobry na wszystko, juz to wiem tutaj się wszyscy rozumiemy, połączeni jedną pasją, na co dzień mało jest ludzi, z którymi można porozmawiać o ogrodach, roślinkach ) ostatnio chwaliłam piękny ogród znajomego (naprawdę piękny - może kiedyś zdjęcia zrobię), a on na to,że "aaaaa są jakieś kwiatki i inne roślinki, ale to go nie specjalnie interesuje, bo im ogród robiła firma, która również prowadzi pielęgnację... a oni się tym nie interesują ani nie pasjonują"..
Również liczę,że i na naszym terenie coś będzie się dziać,może nawet kiedyś jakiś zlocik? ja mam teraz ochotę na wianek z hortensji albo lawendy )) chyba ta pogoda tak mnie nastraja
Haftowałam sporo ....ale to lata świetlne temu ) ....
Pozdrawiam!
romka 00:36, 17 sie 2012

czesc nocny marku!
Madzenka 00:42, 17 sie 2012

Kasiu baaardzo się spóźniłam na okrągła setke Mam nadzieję, że wybaczysz i przyjmiesz życzenia?
KasiaWB 00:44, 17 sie 2012

romka napisał(a)
czesc nocny marku!

cześć Romka widzę, że czujność operacyjna zachowana ) chwilkę posiedzę i idę dalej spać
romka 00:46, 17 sie 2012

ja też idę bo już mam dość
KasiaWB 00:48, 17 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu baaardzo się spóźniłam na okrągła setke Mam nadzieję, że wybaczysz i przyjmiesz życzenia?

Marzenko, fajnie, że wpadłaś do mnie zawsze jest dobra pora 400 będę napewno obchodzić do następnego lata ) dzięki! dzisiaj tylko czytam, nadrabiam zaległości w korespondencji, na działce nie byłam, roboty po pachy, i pogoda generalnie kiepska, chociaż dzisiaj trochę jakby lepiej
Pozdrowionka