witaj Romka fajnie, że jesteś na forum, to nasze lubelskie grono się powiększy
daj spokój, nie czytaj wszystkiego chyba, że jesteś szalona ), bardzo wiele się zmieniło odkąd jestem członkiem tego wspaniałego forum jakim jest Ogrodowisko )) ale wątek pokazuje wszystkie moje sukcesy i porażki ogrodnicze ) najwięcej porażek było na początku, jak jeszcze nie posiadałam tej wiedzy,którą mam teraz, chociaż cały czas się uczę i to do końca życia pooglądaj i poczytaj to co Cię szczególnie zaciekawi
Pozdrawiam serdecznie i przede wszystkim słonecznie, bo cały dzień u mnie pada i jest zimno
)) nooooo zastanawiam się, jak ja mogłam wycudować w ubiegłym roku takie koszmarne rzeczy! chociaż wtedy byłam z siebie dumna )) Matko!.... Ale odpowiedz jest prosta - ciut za późno trafiłam wtedy na forum i jeszcze nie przeczytałam wszystkich najważniejszych artykułów i rad ))) ale jak widać rozwijam się chociaż pewnie kiedyś będę się śmiała i z tych początków ) szczególnie jak przeczytam, to co teraz napisałam
Dzięki! Buziole!
Andziulka! dzięki! a jaka piękna róża napewno bosko pachnie mnie prawie cały lipiec na forum i na działce nie było i teraz staram się cokolwiek nadrobić ) wpadnę zaraz do Ciebie
Serdecznie pozdrawiam