Dziękuję Sebastian naprawdę bardzo mi miło. Chcemy mieć już kawałek swojego ogródka, więc staramy się żeby w miarę przyzwoicie wyglądał i cieszył oko już nie mogę się doczekać ustawienia ławeczki na właściwym miejscu, no ale trzeba poczekać aż trawa będzie solidniejsza
I jeszcze moje hostowisko pod sosnami , w którym co jakiś czas dosadzam nowe hosty, które mi się spodobają i nie tylko jak już trawka się zazieleni, to przyjdzie czas na biżuterię, którą gdzieś tam na początku prezentowałam - srebrne kulki
Hej Linka super to jest u Ciebie ten kamień kupiliśmy na ścieżkę, której nie będzie )))) poleżał, nabrał mocy urzędowej i się doczekał czegoś takiego, choć jak na taki żywopłocik to trochę za duży jest, ale co tam - taki mam i taki narazie musi być jeszcze jakieś 150 kg czeka na pomysł ))
Ewuniu, dzięki, że tak powiem "robiem co mogię" )) mam słabość do host, o którą bym siebie nie podejrzewała )
a jeśli chodzi o citronellę - jest przepiękna! .... U mnie też nie ma to prezent od Danusi, z którego cieszę się jak dziecko planuję skok na warszawszkie sklepy celem zakupu większej ilości citronellek )))