KasiaWB
00:41, 10 paź 2012

Witaj Kochana Danusiu
nadrabiam zaległości
cisy jak podrosną będzie jak znalazł
w tym miejscu muru nie planowałam lustra, bo ta część muru jest dokładnie na tyłach przyszłego garażu, będzie dość wąsko, no i gdzieś drewutnia musi być, a lepszego miejsca nie ma, ale za to planuję wysłonić tą część dwoma ekranami z cisa
lustro planowałam na ścianie prostopadłej do tej (na osi widokowej), ale nie wiem jak to będzie.... bo sąsiedzi akurat w tym miejscu, bezpośrednio za moim murem wystawili sobie drewutnię z dachem na ponad 2 metry, która góruje nad murem i wygląda koszmarnie (zrobię przy okazji zdjęcie).... moje plany legły w gruzach
nie chciałam tam sadzić żywopłotu a chyba będę musiała żeby tej wiaty nie oglądać...co oznacza, że nie dosyć, że zasłonię mój piękny mur, to jeszcze będę musiała zrezygnować w tym miejscu z lustra buuuuu............... Jest jeszcze jedno rozwiązanie - domurować wyżej mur..... koszmar...
Danusiu, podpowiedz czym zabezpieczać narzędzia JB? Z góry dziękuję

cisy jak podrosną będzie jak znalazł

Danusiu, podpowiedz czym zabezpieczać narzędzia JB? Z góry dziękuję