to jedno zdjęcie też dobre można zobaczyć jak wygląda coś co się planuje gorzej z wykonaniem )
mi marzy się połączenie stylów jak Danusia zarządziła, że każdy ma się określić, to kilka stron wcześniej i ja pokazałam co mi się podoba
Pozdrawiam
bardzo lubię te filmiki, w każdym jest coś ciekawego szkoda, że nie ma w naszej tv takich właśnie programów tzn. w ten sposób omawiających temat i pokazujących jak można zaprojektować i wykonać
Twój holenderski ogród na pewno nie będzie nudny Pozdrawiam wiosennie
Witaj Gabrielo wiosennie przyznam, że ja też dawno u siebie nie byłam teraz mam strasznie mało czasu, dużo roboty i ciut inaczej ustalone priorytety ale bywam kiedy tylko mogę ciągnie wilka do lasu
O tak, Alan jest świetny, zaraża pasją odkryłam go oczywiście dzięki Ogrodowisku, Danusia w wątku o programach kiedyś podała i ... padłam z wrażenia jak zobaczyłam Nasza Danusia też tak na mnie działa - inspirująco mogłaby sama taki program prowadzić, ludziska z nosem w telewizorze by siedzieli jestem pewna
Dzięki za informację, zacznę szukać śmieciarni
Buziaki i pozdrowienia wiosenne
Kasiu, doczytałam u Madżenki, o cięciu serbów i terminie.
Ja się oczywiście nie znam, ale mnie się zdaje, że właśnie jest dobry czas.
Czytałam, że świerki tnie się przed ruszeniem wegetacji (albo już po).
Ja wczoraj cięłam.
Buziaki ślę
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.