Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

jotka 23:30, 18 mar 2013

Kasiu, ile razy można kogoś odwiedzać i nie odezwać się wcale? odpowiadam - wielokrotnie...

Dziś zostawiam ślad na świeżym śniegu i pozdrawiam

monteverde 23:39, 18 mar 2013

Kasiu przyszłam również Ciebie pozdrowić i życzyć szybszego stopnienia śniegu, u mnie prawie go nie ma a szkoda, bo są mroźne wiatry buziole
KasiaWB 23:49, 18 mar 2013

jotka napisał(a)
Kasiu, ile razy można kogoś odwiedzać i nie odezwać się wcale? odpowiadam - wielokrotnie...

Dziś zostawiam ślad na świeżym śniegu i pozdrawiam

Droga Jolu, odwiedzam, czytam i jestem na bieżąco, choć teraz mniej piszę poprawę obiecuję Pozdrawiam
wiunia 00:44, 19 mar 2013

Kasiu, dziś posadziłam malwy i resztę, a teraz będę obserwować U mnie napadało pełno śniegu, cały taras biały i nadal śnieży, no cóż siła wyższa!
Spokojnej nocki
Netka 13:07, 19 mar 2013

Witaj Kasiu dawno u Ciebie nie byłam i od razu z góry przepraszam za moje nie bycie na bieżąco Napisz proszę, czy już skończyliście budowę domku i czy już mieszkacie ? Chętnie zobaczyłabym zdjęcia Twojego ogrodu z "dalszej perspektywy", a może pamiętasz na których stronach masz jakiś plan swojego ogrodu albo zdjęcia widoczków ogólnych, bo jakoś nie mam w głowie całości ... pozdrawiam Cię serdecznie, niestety ciagle zimowo.
KasiaWB 18:27, 21 mar 2013

wiunia napisał(a)
Kasiu, dziś posadziłam malwy i resztę, a teraz będę obserwować U mnie napadało pełno śniegu, cały taras biały i nadal śnieży, no cóż siła wyższa!
Spokojnej nocki

Wiuniu, u mnie już ładnie wszystko rośnie,widać gołym okiem.Hania pisała aby je trzymać jeszcze 2 tygodnie w suchym miejscu i nie podlewać, ale ja nie mam gdzie trzymać więc już rosną. No trudno.
Pozdrawiam
KasiaWB 18:30, 21 mar 2013

Netka napisał(a)
Witaj Kasiu dawno u Ciebie nie byłam i od razu z góry przepraszam za moje nie bycie na bieżąco Napisz proszę, czy już skończyliście budowę domku i czy już mieszkacie ? Chętnie zobaczyłabym zdjęcia Twojego ogrodu z "dalszej perspektywy", a może pamiętasz na których stronach masz jakiś plan swojego ogrodu albo zdjęcia widoczków ogólnych, bo jakoś nie mam w głowie całości ... pozdrawiam Cię serdecznie, niestety ciagle zimowo.

witaj Netka,fajnie, że jesteś. Jesteś na bieżąco bo u mnie nic się teraz nie dzieje, budowa też stanęła ... i nie wiem na jak długo.... niestety nie ma domu, nie mieszkamy ogrodu też nie ma, są tylko dotychczasowe rabaty zresztą nad nimi nadal będę pracować i to mnie trzyma
Serdecznie pozdrawiam wiosennie,bo wszak dzisiaj pierwszy dzień wiosny...astrologicznej
an_tre 19:01, 21 mar 2013

Witaj Kasiu pozdrawiam wiosennie

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 19:21, 21 mar 2013

Ach Aniu, wiosnę przynosisz
myślałam, że to był już ostatni śnieg,ale nie... jeszcze będzie sypać buu....
To kiedy ciąć te serby????? ............ oto jest pytanie.....
an_tre 19:26, 21 mar 2013

Myślę, że śnieg lepszy od deszczu pomyśl jak by tyle deszczu spadło to nigdzie suchą noga nie można by było przejść, a śnieg będzie topniał powoli... mam nadzieję
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies