Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Martek 15:31, 17 mar 2013

KasiaWB napisał(a)

Jestem jak najbardziej za. Sprawdziłam, że są 18-19 maja. Ale może wcześniej byśmy się gdzieś wybrały? choćby do Puław?

Kasia ja zwijam "kram"ogród na jakiś czas będzie we mnie,aż do kolejnego
Martek 15:32, 17 mar 2013

Mogę się wybrać,żeby popatrzeć,pomóc w wyborach jeśli się nadam )))))))
agniecha973 16:07, 17 mar 2013

Śniegu moc, ale ładnie się poukładał
Pozdrawiam.
wiunia 17:42, 17 mar 2013

Kasiu wracając do Twojego parapetu to zapowiadają się roślinki pięknie, dzięki za podpowiedź
Pozdrawiam serdecznie
A tak na marginesie to muszę Ci powiedzieć, że barrrrrrrdzo mi przypominasz moją bardzo dobrą znajomą, uśmiech, fryzurka - cała ona
Marlenaa 10:18, 18 mar 2013

Poczytałam, zaspy widziałam (nie zardoszcze, u mnie trochę mniej śniegu), pozdrowienia zostawiam
KasiaWB 22:04, 18 mar 2013

Martek napisał(a)

Kasia ja zwijam "kram"ogród na jakiś czas będzie we mnie,aż do kolejnego

Marta, u mnie w sumie też chwilowy przestój, ale ogród jest cały czas we mnie
KasiaWB 22:11, 18 mar 2013

Martek napisał(a)
Mogę się wybrać,żeby popatrzeć,pomóc w wyborach jeśli się nadam )))))))

Nie musimy nic kupować, a popatrzeć dla przyjemności nikt nie zabroni ) zresztą ja i tak już nie kupuję wszystkiego co mi się podoba, staram się trzymać wybrany reżim... kolorystyczny ) dużą radochę sprawiło mi sobotnie sianie różnych roślin z moją córcią będziemy również siać wprost do gruntu
na pewno też wybiorę się w sezonie na tą naszą giełdę roślinną pod zamkiem, bo ceny mają dobre
Pozdrawiam Ciebie serdecznie i ciepło
KasiaWB 22:12, 18 mar 2013

agniecha973 napisał(a)
Śniegu moc, ale ładnie się poukładał
Pozdrawiam.

Dzięki Aguś za pocieszenie ....ładnie się poukładał... tiaaa niech on się tak nie pokłada, bo już czas żeby zmiatał ))
Pozdrawiam!
KasiaWB 22:17, 18 mar 2013

wiunia napisał(a)
Kasiu wracając do Twojego parapetu to zapowiadają się roślinki pięknie, dzięki za podpowiedź
Pozdrawiam serdecznie
A tak na marginesie to muszę Ci powiedzieć, że barrrrrrrdzo mi przypominasz moją bardzo dobrą znajomą, uśmiech, fryzurka - cała ona

Wiuniu, no zobaczymy co z tego wyrośnie, mam nadzieję, że dokładnie to co mówiła etykieta niespodzianek już nie chcę póki co widać, że coś się w doniczkach dzieje ) pożyjemy, zobaczymy
Pozdrawiam!
p.s. to zdjęcie było robione w szczególnym okresie dla mnie i do tego na Święcie Róż u Danusi jeśli się miło kojarzy, to tym bardziej się cieszę
KasiaWB 22:19, 18 mar 2013

Marlenaa napisał(a)
Poczytałam, zaspy widziałam (nie zardoszcze, u mnie trochę mniej śniegu), pozdrowienia zostawiam

czeeeść Marlenaa miło Ciebie widzieć niestety zapowiadają kolejne opady, a do tego sama odczuwam zmianę frontu, tragedia....
Ciepło pozdrawiam!