Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 23:21, 26 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Duże zmiany u ciebie Kasiu. Jest coraz piękniej w Twoim ogrodzie. Dużo pracy włożyłaś, ale warto było. Serdecznie pozdrawiam

Dziękuję Agnieszko staramy się aby było pięknie, ale ciągle się uczymy no i najbardziej mi szkoda, że nie mogę już rozsadzić wszystkiego na całej działce tak jak powinno być jak się uda to w tym roku będzie jeszcze mała rewolucja zobaczymy jak to wyjdzie
Pozdrawiam
KasiaWB 23:23, 26 kwi 2013

Joku napisał(a)
Kasiu wypatrzyłam na twoich zdjęciach pączki kaliny angielskiej. Jak tobie przezimowała? Moja póki co wygląda nieźle. Aż się boję żeby jakieś wiosenne wariacje pogodowe jej nie zniszczyły.

Kancik boski tobie wyszedł.

Witaj Jolu, tak to kalina angielska z utęsknieniem czekam na kwiaty no i ten zapach chyba ładnie przezimowała zobaczymy
Kancik robił osobiście mój M
Pozdrawiam
KasiaWB 23:25, 26 kwi 2013

justine17 napisał(a)
Witam!
Cudne kwiatuszki no i ogród.

Witaj Iza to chyba telepatia bo niedawno myślałam o Tobie co tam u Ciebie
Dzięki za odwiedziny czekam już na lato
Pozdrawiam
KasiaWB 23:29, 26 kwi 2013

jotka napisał(a)
Zawiesiłam oko na białych szafirkach tez mam, ale na razie małą kepkę ... No i sasanki cudne. U siebie je dziś podziwiałam

Jolu też miałam małą kępkę, ale szafirki ładnie się rozrastają mam ich już sporo i czekam na więcej sasanki są naprawdę cudne i ten kolorek to moja pierwsza sasanka szukałam jej dobrego miejsca, przesadzałam bo nie kwitła i chyba już znalazłam
Pozdrawiam
KasiaWB 23:34, 26 kwi 2013

Mirka napisał(a)
Pięknie a nie dawno wszystko miałaś pod śniegiem

czekam jak wszystko się zazieleni i zakwitnie, ale faktycznie jeszcze chwilę temu była spora warstwa śniegu wszystko rwie się do życia
Pozdrawiam
KasiaWB 23:42, 26 kwi 2013

Kondzio napisał(a)
Ale kwiaty hi hi hi i zmiany będzie pięknie hi hi hi

hej Kondziu po tej długiej zimie cieszy mnie dosłownie każdy kwiatuszek zmiany są w toku no i dalsze plany też są
Pozdrawiam
KasiaWB 23:51, 26 kwi 2013

Bogda napisał(a)
a co w ten dół?ziemię wymieniasz?

w pewnym sensie tak, a nawet oczywiście ) poszło już 20 worków ziemi po 60 litrów, troszkę piasku i specjalnego podłoża, bo glina była straszna, a latem to glina byłaby jak kamień od ubiegłego roku produkujemy kompost będziemy też ściółkować skoszoną trawą pomału rozluźniam tą glebę
KasiaWB 00:07, 27 kwi 2013

w sklepie widziałam prusznik, wiem, że u nas nie zimuje, ale może na czas letni można by go kupić dla ozdoby, bo jest śliczny
ewa004 16:55, 27 kwi 2013

Kasiu ślicznie u ciebie
patryk_haw 18:14, 27 kwi 2013

Katarzyna w orange jakieś szopki dzwoniłam i nie było łącza ,ani z Tobą ,ani z nikim .Potem przyjechała koleżanka i powiedziała ,że wszystkie panie i ona nie mają .
Pozdrawiam piękne kanciki !!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies