Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

kwiatholandii 16:12, 19 kwi 2013

KasiaWB napisał(a)
Dzięki Marzence przypomniałam sobie, że mam 3 częściowego boscha i przystrzygłam lawendę poszło migiem, a pomyśleć, że wcześniej męczyłam się przy lawendzie sekatorem, chociaż miałam już boscha ) jakieś zaćmienie chyba miałam

przed

i po

obwódkę też ciachnęłam ta obwódka w tym roku wędruje w inne miejsce a tu będzie żywopłocik z bukszpanu

Mnie też zaćmiło i cięłam ręcznie. JAK SKOŃCZYŁAM ZAUWAŻYŁAM MAGICZNĘ SKRZYNECZKĘ Z NAPISEM BOSCH
KasiaWB 21:44, 19 kwi 2013

Wpadłam teraz na chwilkę zostawiam kilka dzisiejszych zdjęć

Iryski niziutkie

KasiaWB 21:45, 19 kwi 2013

zawilce
KasiaWB 21:46, 19 kwi 2013

hiacynty, rozkwitły w jeden dzień

patryk_haw 23:44, 20 kwi 2013

Tak iryski są przebojowe
Pozdrawiam Katarzyna miłej niedzieli ))))))))))
Martek
Linka 18:23, 21 kwi 2013

Cześć Kasiula, wpadam się przywitać wiosennie w nowym sezonie
Mam zapytanie odnosnie Twojego bukszpana, duzego okazu, ktorego przesadzałaś. Jak sie sprawuje? Pytam ponieważ waham się nad przekopaniem do siebie duzego ok. 1,5m, ciętego w kulę. Mąż mi odradza, twierdzi że przez dwa lata będzie odchorowywał ten zabieg a ja chcialabym spróbowć.
popcorn 19:33, 21 kwi 2013

Kasiu boskie kwiatuchy! I jaką masz cudną lawendową obwódkę! Mojej nie strzygłam, powinnam? Ech..
i zawilce! Jakie to, gajowe? Próbowałam w ub roku, w tym coś wylazło w tym miejscu, ale nie wiem co?? Liczę że jednak zawilce

pozdrawiam!
k.
Joanka 22:51, 21 kwi 2013

Kasiu pozdrawiam

Śliczna wiosna u Was, tyle kolorowego kwiecia, a z Oli jaka już duża dziewczynka
nieszka 23:14, 21 kwi 2013

KasiaWB napisał(a)
Dzięki Marzence przypomniałam sobie, że mam 3 częściowego boscha i przystrzygłam lawendę poszło migiem, a pomyśleć, że wcześniej męczyłam się przy lawendzie sekatorem, chociaż miałam już boscha ) jakieś zaćmienie chyba miałam

przed

i po

obwódkę też ciachnęłam ta obwódka w tym roku wędruje w inne miejsce a tu będzie żywopłocik z bukszpanu

Też stałam się posiadaczką takiego sprzętu i po jednym cięciu już muszę przyznać że cięcie lawendy teraz to prawdziwa przyjemność
popcorn 11:31, 22 kwi 2013

Kasiu a jakie boskie iryski masz! pamiętasz odmianę? To cebulowe?
pozdrawiam!