Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Martek 22:42, 31 maj 2011

Kaśka nie próżnujesz dziewczyna ! Brawo !!!
KasiaWB 23:11, 31 maj 2011

ela napisał(a)
Niezłe masz już zaplecze do przyszłego ogrodu Ładne bukszpany Ja pospieszyłam się z zakupem bukszpanów, kupiłam z gołym korzeniem i widzę, że chyba kilka pójdzie na straty. No cóż, zabrakło cierpliwości

Dzięki Ewa, ładne są fakt ale będziemy mocno ciąć w czerwcu, zgodnie z Danusi instrukcją nawet zastanawiamy się nad zakupem nożyc akumulatorowych do bukszpanów.
W ogóle to zobaczymy jak przezimują eksperymentujemy ) wiem, że nie są to ostatnie bukszpanowe zakupy ))
KasiaWB 23:17, 31 maj 2011

grama napisał(a)
Jak burza idziesz Kasiu, jak burza!

Chyba mam to po .... Tobie wszystko widziałam, przeczytałam całą Twoją niewyobrażalną pracę ! ale jakie efekty! a jakie widoki! no i moja ulubiona kamienna kolumienka wiesz, że myślę o takiej? jak tylko mam chwilkę to staram się coś tam na tym naszym kawałku zrobić, ale do połowy lipca jestem wyjęta z życiorysu bo mam tyle pracy zawodowej choć lubię to co robię, to ....wolałabym dłubać w ogródku )) straaaaszne )))
KasiaWB 23:23, 31 maj 2011

gardenarium napisał(a)
Zawijaski górą Ładnie zadbany kawał ogrodu

no musiałam sobie jakiegoś zawijaska wywinąć musiałam kiedyś pójdzie w inne miejsce, a teraz będzie powodem do rozmyślań nad projektem ogrodu tak, tak Danusiu - cały czas myślę o tym
Naprawdę uważasz, że idziemy w dobrym kierunku? wiem, że jest wiele niedoskonałości, ale staramy się
KasiaWB 23:31, 31 maj 2011

an_tre napisał(a)
Kasiu ale zaszalałaś!!! )) pozytywnie jestem pod wrażeniem Twojego pięknego ogrodu stworzyłaś w niedługim czasie piękny zakątek zakupy superzaste!!! ))

)) Dziękuję Aniu! faktycznie zaszalałam, chciałam więcej... ale ktoś musiałby jechać chyba na dachu uwielbiam rośliny a jak jeszcze sama mogę sobie wybrać to w ogóle )) ale widziałam, że i Ty nie próżnujesz a jakie przepiękne piwonie dostałaś
p.s. jeśli tylko dorobię się nasion werbeny to dostaniesz ode mnie piszę "jeśli", bo one takie maciupeńkie są te siewki, że trudno nawet sobie wyobrazić, że mają być takie piękne )
KasiaWB 23:34, 31 maj 2011

Martek napisał(a)
Kaśka nie próżnujesz dziewczyna ! Brawo !!!

)) ano )) jak mówiłam, że pojadę i kupię, to tak zrobiłam wprawdzie trochę więcej tego wyszło niż planowałam, ale co tam ))
an_tre 23:36, 31 maj 2011

KasiaWB napisał(a)

Kasiu ale zaszalałaś!!! )) pozytywnie jestem pod wrażeniem Twojego pięknego ogrodu stworzyłaś w niedługim czasie piękny zakątek zakupy superzaste!!! ))

)) Dziękuję Aniu! faktycznie zaszalałam, chciałam więcej... ale ktoś musiałby jechać chyba na dachu uwielbiam rośliny a jak jeszcze sama mogę sobie wybrać to w ogóle )) ale widziałam, że i Ty nie próżnujesz a jakie przepiękne piwonie dostałaś
p.s. jeśli tylko dorobię się nasion werbeny to dostaniesz ode mnie piszę "jeśli", bo one takie maciupeńkie są te siewki, że trudno nawet sobie wyobrazić, że mają być takie piękne )

To Fajnie Kasiu pozostaje mi życzyć aby pięknie wyrosły i rozmnażały się
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 01:02, 01 cze 2011

no tak mnie prawie dzisiaj nie było, a Ty Kasiu widzę jeszcze w szale zakupów, nieźle musiałaś oczkami czarować,że tyle gratisów dostałaś, ale wszystko mi się podoba, ciekawa jestem tej czerwonej pelargonii, dzieciątko śliczne, oczka chyba po mamie?))
KasiaWB 11:44, 02 cze 2011

Wczoraj byłam na chwilkę na działce i zrobiłam kilka fotek telefonem

Z dwóch krzaczków peonii będę miała chyba tylko tą jedną, bo jak pisałam coś poniszczyło pozostałe łodygi z pąkami

KasiaWB 11:45, 02 cze 2011