Dzięki Ewa, ładne są fakt ale będziemy mocno ciąć w czerwcu, zgodnie z Danusi instrukcją nawet zastanawiamy się nad zakupem nożyc akumulatorowych do bukszpanów.
W ogóle to zobaczymy jak przezimują eksperymentujemy ) wiem, że nie są to ostatnie bukszpanowe zakupy ))
Chyba mam to po .... Tobie wszystko widziałam, przeczytałam całą Twoją niewyobrażalną pracę ! ale jakie efekty! a jakie widoki! no i moja ulubiona kamienna kolumienka wiesz, że myślę o takiej? jak tylko mam chwilkę to staram się coś tam na tym naszym kawałku zrobić, ale do połowy lipca jestem wyjęta z życiorysu bo mam tyle pracy zawodowej choć lubię to co robię, to ....wolałabym dłubać w ogródku )) straaaaszne )))
no musiałam sobie jakiegoś zawijaska wywinąć musiałam kiedyś pójdzie w inne miejsce, a teraz będzie powodem do rozmyślań nad projektem ogrodu tak, tak Danusiu - cały czas myślę o tym
Naprawdę uważasz, że idziemy w dobrym kierunku? wiem, że jest wiele niedoskonałości, ale staramy się
)) Dziękuję Aniu! faktycznie zaszalałam, chciałam więcej... ale ktoś musiałby jechać chyba na dachu uwielbiam rośliny a jak jeszcze sama mogę sobie wybrać to w ogóle )) ale widziałam, że i Ty nie próżnujesz a jakie przepiękne piwonie dostałaś
p.s. jeśli tylko dorobię się nasion werbeny to dostaniesz ode mnie piszę "jeśli", bo one takie maciupeńkie są te siewki, że trudno nawet sobie wyobrazić, że mają być takie piękne )
no tak mnie prawie dzisiaj nie było, a Ty Kasiu widzę jeszcze w szale zakupów, nieźle musiałaś oczkami czarować,że tyle gratisów dostałaś, ale wszystko mi się podoba, ciekawa jestem tej czerwonej pelargonii, dzieciątko śliczne, oczka chyba po mamie?))