Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

rozajerycha 19:55, 05 lip 2013

Dzięki Kasiu naciągnęłaś z tą mistrzynią ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam i ściskam .
20:46, 05 lip 2013
Pięknie w tych Waszych ogrodach. Nabrałam ochoty i pawera do tworzenia własnego. Choć ani wiedzy ani umiejętności nie mam ale nie od razu Kraków....
Bogdzia 20:57, 05 lip 2013

Kasiu śliczny masz już ogród , rośliny już okazałe i pieknie zrobione zdjecia, również to córci- rośnie następne pokolenie do pracy w ogrodzie i do fotografowania.Pozdrawiam serdecznie.
KasiaWB 22:22, 07 lip 2013

hanka_andrus napisał(a)
Kasiu! Ogród bombowy! I nie zaprzeczaj! A że tylko cząstka z tego co chciałabyś, nie szkodzi, przyjdzie czas, poszerzy się rabaty! Ściskam!

Haniu, wielkie dzięki! ogródek w tym roku jest o wiele fajniejszy niż w latach poprzednich , ale również mam o wiele mniej czasu żeby w nim bywać ale przyjdzie taki czas ściskam!
dla Ciebie jeden z pierwszych kwitnących liliowców
KasiaWB 22:24, 07 lip 2013

ewa004 napisał(a)
Kasiu lejesz miód na moje serce tymi zdjęciami

siebie też pocieszam zwłaszcza jak sobie porównuję jak było jeszcze tak niedawno
dla Ciebie drugi z moich kwitnących liliowców
KasiaWB 22:27, 07 lip 2013

rozajerycha napisał(a)

Haneczka u Katarzyny już moc kwiecia i roślin .Teraz marzy posadzić je na stałych miejscach

dokładnie tak choćby dziś )
dla Ciebie Marta bukiet hortensji
KasiaWB 22:29, 07 lip 2013

rozajerycha napisał(a)
Dzięki Kasiu naciągnęłaś z tą mistrzynią ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam i ściskam .

Wcale nie naciągnęłam, wspaniale strzyżesz bukszpany nie zaprzeczaj
KasiaWB 22:34, 07 lip 2013

Kalamandyna napisał(a)
Pięknie w tych Waszych ogrodach. Nabrałam ochoty i pawera do tworzenia własnego. Choć ani wiedzy ani umiejętności nie mam ale nie od razu Kraków....

Witaj ja jestem początkująca, ale na forum jest wielu wspaniałych ogrodników z pięknymi ogrodami zaczęłam przygodę z ogródkiem w zasadzie w 2011 r. czyli niedawno i wszystko się zmienia, bo jestem tutaj wszystkiego się z czasem dowiesz, bo to forum to skarbnica wiedzy, inspiracji i dobrych fluidów Trzymam kciuki!
dla Ciebie firletka chalcedońska dzisiaj już wiem, że tak się nazywa ta roślinka ))

KasiaWB 22:41, 07 lip 2013

Bogdzia napisał(a)
Kasiu śliczny masz już ogród , rośliny już okazałe i pieknie zrobione zdjecia, również to córci- rośnie następne pokolenie do pracy w ogrodzie i do fotografowania.Pozdrawiam serdecznie.[/quote

Wielkie dzięki Bogdziu w tym roku naprawdę już coś widać i przynajmniej w jedną stronę mogę z przyjemnością spoglądać ale przydałoby się więcej zmian )) ale to już w przyszłym roku, bo w tym nie dam rady ledwo czasu mi starczy na walkę z powojnikiem polnym i skrzypem (( strasznie ekspansywne dziadostwo...
Dla Ciebie hortensja

KasiaWB 22:47, 07 lip 2013

Moje najładniejsze obecnie widoczki jeszcze kantów nie dałam rady zrobić w tym miejscu, ale może za tydzień się uda
ten zielony krzaczor w tle to ratowany bukszpan znacznie się poprawił od ubiegłego roku będziemy nad nim dalej pracować

niedługo zetnę kwiatki żurawkom, ale jeszcze nie bo lubię jak kwitną

jedna z hortensji Limelight w towarzystwie miskantów - uważam, że jest to jedno z najładniejszych połączeń roślinnych