Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Kondzio 23:40, 13 sie 2013

KasiaWB napisał(a)

Hej Kondziu start to już był w 2011 ))................. ale wszystko się ślimaczy niemniej bardzo cieszy mnie postęp ważne, że nie będę musiała oglądać chwastów w fundamencie )
super a jakie bedzie ogrodzenie
an_tre 23:41, 13 sie 2013

KasiaWB napisał(a)

Powiedzmy, że małymi kroczkami posuwamy się do przodu ............................ chociaż chciałoby się chociaż truchtem
pomału Kasiu to znaczy dobrze stare przysłowie mówi, że co nagle to po diable
tak że jest ok
kawałek mojej przestrzeni

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 23:43, 13 sie 2013

No to zanim zrobi mi się tutaj wątek budowlany, to jeszcze kilka fotek z rabatek bo oto właśnie kwitną ponownie austinki i nie tylko zdjęcia robione o zachodzie słońca, więc troszkę kiepskie
na rabacie wśród róż króluje Princess Alexandra of Kent

KasiaWB 23:45, 13 sie 2013

Kondzio napisał(a)
super a jakie bedzie ogrodzenie

będzie parę przęseł, ale głównie murowane z cegły ręcznie formowanej prosto z cegielni o takiej

marzena 23:46, 13 sie 2013

Kasiu, piękne powitanie wieczorową porą
ja też lubię bardzo miskanty variegata, też mi świetnie rosną i powiekszają sie ładnie kępy ...
widzę, że świetna dokumentacja z prac budowlanych powstaje
pozdrawiam i powodzenia w wznoszeniu murów
KasiaWB 23:47, 13 sie 2013

an_tre napisał(a)
pomału Kasiu to znaczy dobrze stare przysłowie mówi, że co nagle to po diable
tak że jest ok
kawałek mojej przestrzeni

śliczne zdjęcie, jak z angielskich ogrodów dziękuję
pomału muszę, ale chciałabym szybciej, bo jak skończę budować, to wreszcie zabiorę się za ogródek
an_tre 23:53, 13 sie 2013

KasiaWB napisał(a)

śliczne zdjęcie, jak z angielskich ogrodów dziękuję
pomału muszę, ale chciałabym szybciej, bo jak skończę budować, to wreszcie zabiorę się za ogródek
Kasiu te kosmosy to od ciebie nie poznałaś?
więcej u mnie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 23:55, 13 sie 2013

KasiaWB 00:00, 14 sie 2013

The Pilgrim - ponownie rozkwita

Gartentraume - ponownie kwitnie

I róże nn, podobno angielskie
KasiaWB 00:02, 14 sie 2013

a oto mój "ogromny sukces hodowlany" mam ponownie werbenę patagońską całe 4 sztuki )