wiem coś o braku czasu ja również zaglądam do różnych ogrodów, ale nie piszę, aby więcej zobaczyć co u Was
przed nawiezieniem piachu darliśmy czym się dało chwasty, najlepiej sprawdzają się jednak widły jak bym mogła dodrukować trochę kasy, to już bym mieszkała ) a tak.... ech....
Kierowniczka budowy stwierdziła, że 60 ton piachu to jej piaskownica, a gdy zobaczyła, że piachu nie ma (bo poszedł w fundament) wpadła w niezły lament całe szczęście, że na drugi dzień dowieźli nowy piach ))
Ja też raczej nie dożyję momentu gdy horti będzie drzewem ))
Buziole!
I z takiej krzywej cegły mur prosty uda się postawić?
Żartowałam Piękna taka ręcznie formowana.
A kierowniczka budowy mnie urzekła.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
))) będziemy prostować )) póki co nie wyobrażam sobie ogrodzenia z innego materiału a jak mi się znudzi, to zawsze mogę przykryć tynkiem i pomalować .... eeee nieee ))) cegła to cegła ) no i z nasadzeniami będę mogła pójść nieco dalej ))
Ściskam!
Kasiu pozdrawiam kierowniczke ?
cieszę się, że ruszyliscie z budową, pewnie radość zawitała w domu
Budleje muszą być kazdej wiosny cięte bardzo radyklanie, więc wymarzanie im służy, w przeciwnym razie mialyby brzydki pokrój i słabo by kwitły. Mam 7 szt w szpalerze