No wiesz co narzekac na taką wiosne? To ja sie mogę zamienic. U mnie nawet pączków w żonkilach nie widac ani piwonii wiekszosci , jedynie krokusy dopisały. Pozdrówka serdeczne.
Bogdziu, u mnie jeszcze zima hortensje, miskanty nie ścięte, porządki nie zrobione... tragedia. Chciałabym posprzątać i zabrać się za przygotowanie miejsca i przesadzanie cisów
Kasiu, już w Niemczech nawet mają lepszy klimat, im bardziej na zachód tym - niewiele - ale jednak cieplej. U nas niby zagłębie mrozowe, ale nie jest tragicznie. Moja Mama pod Oświęcimiem ma jednak zwykle wszystko tydzień-dwa szybciej kwitnące wiosną.
Moi Drodzy, pogoda nadal bez zmian... Oglądałam prognozę długoterminową i...zimno, ciągle deszcze, chyba w maju będzie można cokolwiek zrobić w ogródku...tragedia.
Ciepło pozdrawiam!
W związku z tym, że ciągle pada i nic robić w ogródku nie można,siadłam i zwizualizowałam jak planuję zmienić linię rabaty, którą koniecznie trzeba zmienić. Na linię przesadzę obwódkę bukszpanową, wyciągnę na front kulki i może jakieś dodatki. Co o tym myślicie? wszystkie opinie i sugestie mile widziane
Zdjęcia są z różnych pór roku
tak jest
a tak planuję