Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 09:59, 05 maj 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Kasiu,bardzo dużo zrobiliście,a jak wiadomo pogoda weekendowa nie rozpieszczała.Córcia już duża dziewczynka,a jeszcze niedawno w wózku siedziała
Buziaki

Cześć Gabrysiu dziękuję nie było innej rady, trzeba było to zrobić, bo idą gorące dni, a to niekoniecznie dobrze przy przesadzaniu większych roślin
Czas leci nie wiadomo kiedy
Buziaki
KasiaWB 10:00, 05 maj 2015

dorciabe napisał(a)
Kasia baaardzo mi się podoba nie będe sie rozpisywać, jest git

Dorcia, dzięki zapraszam do mnie na działkę kiedyś w wolnej chwili, może coś podpowiesz
Pozdrawiam
KasiaWB 10:03, 05 maj 2015

Tess napisał(a)
Wow! Ale ostro działacie! Ślicznie!
No, ślicznie, kurcze.

Tesiulka no nie powiem, łagodnie nie było ) dziękuję ale zastrzegam, że jeśli widzicie, że coś można u mnie poprawić to piszcie prosto z mostu, bo może coś mi umyka lub niedowidzę )
Ściskam!
KasiaWB 10:05, 05 maj 2015

Joaska napisał(a)
Kasiu bardzo dożo zrobiliście, a efekty od razu piękne... no cisy .. nie będę się powtarzała.... tez bm chciała takie mieć

Dziękuję
za cisami rozejrzyj się w swojej okolicy, tylko jak możesz sadz na docelowe miejsce tak jak mają być w przyszłości i od razu formuj od maleńkości zaoszczędzisz czasu i zdrowia
Pozdrawiam
KasiaWB 10:07, 05 maj 2015

MAD napisał(a)
Naprawdę pracowity weekend majowy mieliście. I niesamowicie dużo udało sie Wam zdziałac. Jestem pod wrażeniem.
Trudno uwierzyć, że te cisy z własnej hodowli aż tak pięknie wyrosły. Ale w sumie przecież wszystko u Ciebie tak pięknie rośnie, więc nie ma czemu się dziwić.

Magda Ty to dopiero miałaś robotę z cisami i jakie piękne moje to jeszcze przedszkolaki przy Twoich
Pozdrawiam
BusyBee 12:53, 05 maj 2015

Kasiu pięknie dziękuję za pomoc u mnie
Jeszcze myślę i zwizualizowałam Twoją koncepcję nie jestem tylko pewna, czy o to Ci chodziłoale coś narysowałam...
Milka 17:13, 05 maj 2015

KasiaWB napisał(a)
i finalnie jest tak może wreszcie bluszcz zamiast pokładać się u stóp muru raczy się do niego przyczepić i wspinać

Mojego się nie mogę doprosić, aby mi tak dla róż zrobił
Kasia, co jakiś czas podcinaj bluszcz, tak nawet co 2 tygodnie i szybko urosnie jest super, kawał pracy odwalony
KasiaWB 20:28, 05 maj 2015

BusyBee napisał(a)
Kasiu pięknie dziękuję za pomoc u mnie
Jeszcze myślę i zwizualizowałam Twoją koncepcję nie jestem tylko pewna, czy o to Ci chodziłoale coś narysowałam...

Nie wiem czy się przydała ta pomoc
Pozdrawiam
KasiaWB 20:31, 05 maj 2015

Milka napisał(a)

Mojego się nie mogę doprosić, aby mi tak dla róż zrobił
Kasia, co jakiś czas podcinaj bluszcz, tak nawet co 2 tygodnie i szybko urosnie jest super, kawał pracy odwalony

jeśli powiedział, że zrobi to zrobi i nie ma potrzeby aby mu o tym przypominać co pół roku ))
a poważnie to na pewno zrobi

Bardzo dziękuję za radę w sprawie bluszczu! jeśli to ma pomóc to przytnę jak najszybciej ale ile? o połowę? czy mniej czy więcej?

Pozdrawiam Irenko
KasiaWB 20:38, 05 maj 2015

Byliśmy dzisiaj na chwilę na działce podlać rośliny, bo strasznie sucho mimo, że wczoraj padał deszcz. No i mam kilka fotek, wprawdzie z telefonu, ale co tam

Zrobiłam oczywiście fotę posadzonym cisom, tym razem z szerszej perspektywy niby sporo przycięłam, ale trochę potargane są proszę ponownie o podpowiedź czy ciąć niżej czy zostawić jak jest

lewa strona

i prawa