Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 22:51, 03 maj 2015

kitek81 napisał(a)
Kochana, Wy to działacie! i Jakie boskie efekty! mi aż trudno uwierzyć, jakie piękne cisy macie z własnej hodowli gratulację

Kochana, dzięki jak chwalą to znaczy, że chyba dążymy w dobrym kierunku
teraz przerwa będzie nie da się niestety w 2-3 dni wywrócić wszystkiego do góry nogami i posadzić od nowa
cisy po części z własnej hodowli, bo sami nie sialiśmy a tylko kupiliśmy małe sadzonki
KasiaWB 22:54, 03 maj 2015

Juzia napisał(a)
Śliczne zdjęcia robisz!

i Juzia wpadła do mnie mamy aparatek działkowy i pstrykamy niektóre zdjęcia są powiedzmy artystyczne a niektóre dokumentacyjne )
Juzia 23:02, 03 maj 2015

KasiaWB napisał(a)

i Juzia wpadła do mnie mamy aparatek działkowy i pstrykamy niektóre zdjęcia są powiedzmy artystyczne a niektóre dokumentacyjne )

Ja jestem u Ciebie jak tylko wpis widzę
Ale się nie odzywam za często

Dokumentacyjne też potrzebne!!!

KasiaWB 23:16, 03 maj 2015

Juzia napisał(a)

Ja jestem u Ciebie jak tylko wpis widzę
Ale się nie odzywam za często

Dokumentacyjne też potrzebne!!!

dzięki u mnie wpis od wielkiego dzwonu ) jak na 4 lata na forum jedyne 862 strony szału nie ma )) no ale nie mogę wciąż pokazywać tego samego, szczególnie jak nie ma czego pokazywać ) chociaż w zasadzie tak jest, bo ciągle jedna strona działki była, no ale teraz już nieco poszłam dalej, więc będę męczyć innym miejscem )))
Ewkakonewka 23:56, 03 maj 2015

Kasia w pięknym kierunku działacie Przechowalnik dobra rzecz mimo, że roboty więcej, ale potem idzie i kopie się co trzeba. Trochę pogoda kaprysiła, ale widzę nie bardzo Was to odstraszyło Tyle przesadzania zrobiłaś wow. Fajny patent na bluszcz. Pozdrowienia Wam zostawiam
Gocha 00:15, 04 maj 2015

Kasiu aż zazdroszczę tych cisów.Super podziałaliście, pięknie wygląda ten ekranik cisowy- ja bym go więcej nie przycinała. Może gdybyś tam już mieszkała to by Ci przeszkadzał taki trochę mniej równy ale myślę że jakoś ścierpisz a on szybko wyrówna sie. Buziaki
jazzy 00:35, 04 maj 2015

KasiaWB napisał(a)

Świetny pomysł i świetny efekt! Ta cegła to strzał w 10! Serio
Juzia 08:03, 04 maj 2015

KasiaWB napisał(a)

dzięki u mnie wpis od wielkiego dzwonu ) jak na 4 lata na forum jedyne 862 strony szału nie ma )) no ale nie mogę wciąż pokazywać tego samego, szczególnie jak nie ma czego pokazywać ) chociaż w zasadzie tak jest, bo ciągle jedna strona działki była, no ale teraz już nieco poszłam dalej, więc będę męczyć innym miejscem )))

Kasiu wszyscy pokazują w kółko to samo, bo ogródki nie są z gumy jednak
A u Ciebie to się cały czas coś nowego dzieje, więc nudno na pewno nie jest!

Piękny ogród tworzysz! Będę podziwiać z rozdziawioną paszczą
BusyBee 08:47, 04 maj 2015

KasiaWB napisał(a)
ja tam, a mój eM tu działał

i jest takie coś z takim czymś

Takie coś z takim czymś bardzo mi się podoba szczególnie fachowe nazewnictwo nawet eMowi pokazałam

Kasiu pomoc mi potrzebna z doborem drzewek na rabacie- chodzi o kształt rabaty, bo w środę nawadnianie rusza- muszę się zdecydować...może zobaczysz u mnie
Gabrysia_ 09:04, 04 maj 2015

Kasiu,bardzo dużo zrobiliście,a jak wiadomo pogoda weekendowa nie rozpieszczała.Córcia już duża dziewczynka,a jeszcze niedawno w wózku siedziała
Buziaki