Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

AgataP 09:07, 05 maj 2017

Też mam tą piwonię - potwierdzam to co mówi Ewcia. Kwiaty ciężkie, podpórki, pachnie i jest śliczna. U mnie ma już pąki
zoja 09:27, 05 maj 2017

ale fajne zakupy
i nawet jeżówkę kupiłaś uwielbiam je
Macham! D
iwka 09:46, 05 maj 2017

nożyce tną super Toszka powstrzymała mnie przed cięciem bukszpanów to na starym jałowcu się wyżyłam
Kawa 10:11, 05 maj 2017

Aga dzięki
Ewunia - no to fajnie mam nadzieję że będzie jej dobrze
Gosia - nożyce pierwsze w moim życiu mam tylko elektryczne do żywopłotu a tak to się męczyłam starym dziadem nawet nie powiem jakim

Toszka - no właśnie jak tych mężów nakłonić do pracy w ogrodzie . mój sie nie wtrąca ale i nic nie pomaga co mnie czasem wkurza
nawet obiecanki nie pomagają

Agatko - no to mus podpórkę zrobić
Zoja ja tez uwielbiam jeżówki najlepiej wszystko bym nimi obsadziła

Iwonka - mówisz że dobrze tną? nie mam doświadczenia , biedne te moje roślinki będą zanim się nauczę
Toszka 10:24, 05 maj 2017

Kamillo, etap rozpaczy z powodu braku pomocy eMa mam za sobą. Wolę jak mi sie nie wtrąca, bo miewa totalnie inne koncepcje. A jak przychodzi (czasami) taki dzień, ze lata i pyta "co porobimy?" to blady strach na mnie pada
Czasami zaprzęgam go do większych robót, ale np. nie pozwalam kosić trawnika... Jednakże nie powiem - jest mistrzem od robienia trawnikowych przeszczepów (czyt. łatania dziur, po psich zimowych szkodach).

Mój zaczął interesować się ogrodem po tym jak goście - a zwłaszcza z jego rodziny- zaczęli zachwycać się ogrodem. Jakoś tak go to połechtało, ze zaczął mi się rządzić... niestety Reasumując - uważam, ze jeśli gusta są odmienne to lepiej by eMuś nie wtrącał się. Czasami tylko trzeba użyć wdzięku osobistego jak pomoc potrzebna
Kawa 10:30, 05 maj 2017

hihihi Toszko czyli powinnam jednak się cieszyć z takiego obrotu sprawy

to nie będę narzekać , chociaz pewnie ten "etap rozpaczy" mam teraz chyba
czasami potrzeba męskiej ręki
ale może lepsza ta moja nie do końca pewna niż jego
anabuko1 10:49, 05 maj 2017

Mój jakoś od początku interesował się ogrodem. Sam zaczął 2 rabaty ....jedna na jego ulubione róże. Potem ciągle wyslalam to jakoś robił I robi. Sam jakieś doniczki czy lampki zobaczył I kupił. ..
Ba nawet dużo roślin z nazwy zna
Kawa 10:52, 05 maj 2017

anabuko1 napisał(a)
Mój jakoś od początku interesował się ogrodem. Sam zaczął 2 rabaty ....jedna na jego ulubione róże. Potem ciągle wyslalam to jakoś robił I robi. Sam jakieś doniczki czy lampki zobaczył I kupił. ..
Ba nawet dużo roślin z nazwy zna

No wiesz Anuś takie emusie to wyjatki
mój też zna nazwy - trawska i chabazie
Zana 10:56, 05 maj 2017

A u Ciebie coraz bardziej zielono i kolorowo. I zakupy fajowe
iwonkap 11:56, 05 maj 2017

Kawa napisał(a)

No wiesz Anuś takie emusie to wyjatki
mój też zna nazwy - trawska i chabazie

heheh moj jeszcze próbuje od tygodni azapamietac ze to co posadzone to cisy, zobaczymy czy wejdzie mu do słownika to słowo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies