Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Marga 09:08, 30 wrz 2015

Hej Kamila, wpadam z rewizytą, ale wcześniej już u Ciebie bywałam.
Wczoraj przeczytałam cały wątek tak mnie wciągneło. Podobnie jak Ty, lubię hosty i też mam zamiar założych hostowisko, a nawet kilka . Na razie intensywnie od wiosny rozmnażam roślinki dostane od dobrych ludzi. Będę podglądać jak Ci idzie, a być może w przyszłym roku będę mogła podzielić swoje i coś Ci wysłać.
Też jestem za falistymi rabatami (czyli czerwoną linią). Trawiasta ścieżka wijąca sie między rabatami będzie super!
Spisałam sobie namiary do dwóch szkółek polecanych u Ciebie. Dzięki Niestety niebieskie hosty będę musiała dokupić bo w moich okolicach nikt takich nie ma.
Pozdrawiam i będę zaglądać teraz częściej
Monika
07_Rene 09:13, 30 wrz 2015

Chiałaś ode mnie nasionka werbeny? Jak tak to przyslij mi na priv adres z tytułem werbena, bo kompletuje listę chętnych Nasiona zbierać będę dopiero po przymrozkach
Kawa 09:41, 30 wrz 2015

hej hej Marga

ja na niebieskie hosty tez horuję i kupię tylko nie wiem czy w tym roku czy już na wiosnę może kupię teraz a posadzę wiosną
wszystko zalezy od kasy

u mnie nie ma co podziwiać mam nadzieję że w przyszłym roku chociaż te dwie rabaty co je męczyłam się odwdzięczą ale poczekamy zobaczymy
Kawa 09:41, 30 wrz 2015

07_Rene napisał(a)
Chiałaś ode mnie nasionka werbeny? Jak tak to przyslij mi na priv adres z tytułem werbena, bo kompletuje listę chętnych Nasiona zbierać będę dopiero po przymrozkach

Reniu chciałam chciałam zaraz wysyłam
Kawa 10:07, 30 wrz 2015

Wczoraj posadziłam runiankę przyszła cała i zdrowa ale na jak długo to nie wiem mój mniejszy pies to latające tornado
w ruch poszedł ciepły polar i czapka było tak strasznie zimno że w powietrzu czułam śnieg

na konwalnika nie patrzymy nie miałam dla niego miejsca a żal mi go bo już tyle razy przesadzany , na wiosnę znajdzie inne miejsce
zaczęłam poprawiać linie przy drugiej rabacie ale nawet waż ogrodowy z tego zimna nie chciał współpracować linia wyszła mi pierońsko krzywa zaś do poprawy pewnie jutro bo dzisiaj długo pracuję no i może cieplej będzie
iwka 10:13, 30 wrz 2015

no i git majonez
AnnaCh 10:15, 30 wrz 2015

Ładnie
Się rozrośnie i będzie pięknie
Kawa 10:16, 30 wrz 2015

iwka napisał(a)
no i git majonez

będzie git majonez jak jeszcze korę wysypię
ale chwilowa budżet wyczerpany
do tego wyjazd w przyszłym tygodniu to muszę ogranąć drugą linię
Anda 10:19, 30 wrz 2015

Kawa napisał(a)
Wczoraj posadziłam runiankę przyszła cała i zdrowa ale na jak długo to nie wiem mój mniejszy pies to latające tornado
w ruch poszedł ciepły polar i czapka było tak strasznie zimno że w powietrzu czułam śnieg

No i pieknie jest, bedzie jeszcze lepiej Naprawde dobrze Ci to wyszlo.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 10:21, 30 wrz 2015

dziękuję
czyli może być?
teraz żeby tylko rosło
wszystko dzięki Wam