Agatko no fakt cebulki kupić trzeba
jakbyś reflektowała na te bordowe to się podzielić mogę co do kremowych jeszcze nie wiem bo to od forumowiczki podarek i pierwszy raz kwitną
na pewno są dużo niższe od bordowych
Lilie białe prześliczne , muszę to obiektywnie stwierdzić choć w zasadzie nie lubię lilii. Ja się czaję na białego liliowca .
Hortki fajne, u mnie też różne odmiany w różnym stadium rozwoju.
Zastanawiam się dlaczego dwie limki posadzone w zeszłym roku mimo, że utworzyły ładne, gęste krzaczki to mają tylko po 2-3 kwiatki .
ładne masz kwiaty w donicach
moja stokrotka afrykańska nie chce kwitnąć, lawenda w donicy przekwitła, a bratek przerósł i właściwie tylko zielenina mi została w donicach
Gosia u mnie bratki baaaardzo długo rosły
jakoś sie ogarnęłam i je wywaliłam w końcu
petunie i surfinie wsadziłam bez więszego przekonania i pomysłu
ale im sluży bo naprawdę z pojedynczych sadzonek takie piękne porosły
Jasne, że chce )) lilie zawsze można upchnąć nawet w największym buszu )) a ten czerwony/bordowy kolor bardzo mi się podoba.
Niby biele, fiolety ładne są i eleganckie ale czasami plama czegoś żółtego, czerwonego czy pomarańczowego rozwesela rabatę i dodaje jej hmmm energii) choć niektórzy twierdzą, że się gryzie.
Z drugiej strony z gustami nie ma co dyskutować i każdy robi jak mu się podoba bo to w końcu jego ogród a jak przy okazji ktoś jeszcze pochwali i się zachwyci to podnosi na duchu i daje kopa do dalszego rycia )
Ja też się chętnie podzielę jak by Ci się coś u mnie spodobało