iwka napisał(a) śliczne fotki kurcze moja werbena też siewki ale... takie pipki, nie wiem czy mają z 10 cm. chyba nie zakwitnie
no
Iwonka ja sama w szoku jestem że tak się szybko zebrały i pomyśleć że gdyby nie Ty nie miałabym w ogóle werbeny
paulina_ns napisał(a)
O jej Kamilka ale u Ciebie pyszności! Ja mam może z 6 pomidorów koktajlowych na krzaczku hihi, cukinie uwielbiam
Paulinka u mnie pomidorów duuużo o dziwo w tym roku jeżeli ich szlag nie trafi będzie co chrupać
jolanka napisał(a) Miałam nadzieję na własne pomidorki ale wichura zdusila mi je w skrzyni Trudno, kupię
Joluś czytałam co u ciebie się działo co tam pomidory wazne że dom cały
mrokasia napisał(a) Kurczę, gdzie nie zajrzałam przed weekendem - wszędzie róże (których nie mam) a teraz po weekendzie - pomidory (też nie mam) .
Super, własne zbiory muszą cieszyć, prawda?
Kasia róze to u mnie wiesz na próbę jedne się pojawiają inne wylatują
Anda napisał(a) Kami, ale ślicznie u Ciebie Foty super
Pomidory też mam Cukinie chyba w przyszłym roku sobie też wysieję
Ewuś gdzie tam mi do twoich!
cukinia jest mniam
olga80 napisał(a) Kami rabaty u Ciebie pięknie się prezentuj.Czosnki też u mnie pierwszy rok a już je kocham.U mnie zakwitł szpinak nie rósł,nie rósł a później sru i kwiatki miał.Czy twoje pomidorki już dojrzewaj ?u mnie jeszcze zielone
Tereniu u mnie jeszcze zielone pomidorki
dzięki za dobre słowko
kerii napisał(a) Tawułki masz piękne takie kudłate grube, moje takie zabiedzone ale chyba mam jakąś badziewną odmianę.
A czosnków główkowych też czuję nie dosyt są piękne, nawet ładniejsze bym powiedziała od tych wiosennych.
Już zaczynam zbierać kasę na jesienne chciejstwa
Joluś u mnie pierwszy rok mam nadzieję ze w w przyszłym będa ładniejsze
co do czosnków to ja też więcej chcę więc zaczynam zbierać kasę też
kaz742011 napisał(a) Taką cukinkę z własnego ogrodu chętnie bym zjadła . W tym roku nie wyszło, może w przyszłym warzywnik założę.
Kasia ja cukinię wysiewałam 2 razy pierwszy w ogóle jakoś nie wzeszła
AnnaCh napisał(a) Na cukinię i pomidorki jeszcze czekam, ale już niedługo
Główkowate mam pierwszy rok, a jestem w nich zakochana, na jesieni muszę dokupić dużo więcej
Ania no tych czochów nie da się nie koffać śliczne są
m_gocha napisał(a) Ależ Ci wybujały pomidory i cukinie! Trzymałaś pod jakąś osłoną czy tak pod chmurką? Ja nie sadziłam zwykłych pomidorów jedynie pomidorki koktajlowe. Cukinia wyjątkowo u mnie mała (po wsadzeniu długo stała w miejscu) Teraz trochę ruszyła - ale do zbiorów daleko
Co do rabat to świetne takie porównania - widać jak wszystko bujnęło
Piękne masz czosnki główkowate - u mnie też już zakwitły ale niektóre niestety zżółkły i padły zanim zakwitły... Ale fakt - są superowe
Gosia pomidory są pod chmurką cześć w donicach część w ziemi
a cukinia tak szaleje że masakra
Aguś - ciesze się że zakwitły od ciebie też