Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Makusia 11:30, 10 lip 2017

Ale cudniaste pszczółki/trzmiele (?) na czosneczku! Ładną armię masz tych czosnków- w rządku stoją jak tra la la
U Ciebie już werbena...a to z siewek z tego roku? Samosiewek w sensie, czy takich wysiewanych do doniczek ?
Kawa 11:53, 10 lip 2017

amelia_b napisał(a)
co roku sobie obiecuję ze te czosnki posadzę i nie sadzę

ja dosadze więcej bardzo je polubiłam
Kawa 11:54, 10 lip 2017

Makusia napisał(a)
Ale cudniaste pszczółki/trzmiele (?) na czosneczku! Ładną armię masz tych czosnków- w rządku stoją jak tra la la
U Ciebie już werbena...a to z siewek z tego roku? Samosiewek w sensie, czy takich wysiewanych do doniczek ?

Martuś trzmiele wczoraj oblegały czosnki nawet się biły

werbena to z samosiejek!!
sama jestem w szoku
długo stała jak zaczarowana a później sruuu do góry i zaczyna kwitnąć
iwka 12:32, 10 lip 2017

śliczne fotki kurcze moja werbena też siewki ale... takie pipki, nie wiem czy mają z 10 cm. chyba nie zakwitnie
paulina_ns 12:45, 10 lip 2017

Kawa napisał(a)
i żeby nie było mam pomidory i cukinię którą zajadam się już od dwóch tygodni
swoje własne osobiste

O jej Kamilka ale u Ciebie pyszności! Ja mam może z 6 pomidorów koktajlowych na krzaczku hihi, cukinie uwielbiam
jolanka 13:10, 10 lip 2017

Miałam nadzieję na własne pomidorki ale wichura zdusila mi je w skrzyni Trudno, kupię
mrokasia 13:24, 10 lip 2017

Kurczę, gdzie nie zajrzałam przed weekendem - wszędzie róże (których nie mam) a teraz po weekendzie - pomidory (też nie mam) .
Super, własne zbiory muszą cieszyć, prawda?
Anda 14:04, 10 lip 2017

Kami, ale ślicznie u Ciebie Foty super
Pomidory też mam Cukinie chyba w przyszłym roku sobie też wysieję
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
olga80 14:58, 10 lip 2017

Kami rabaty u Ciebie pięknie się prezentuj.Czosnki też u mnie pierwszy rok a już je kocham.U mnie zakwitł szpinak nie rósł,nie rósł a później sru i kwiatki miał.Czy twoje pomidorki już dojrzewaj ?u mnie jeszcze zielone
kerii 16:34, 10 lip 2017

Tawułki masz piękne takie kudłate grube, moje takie zabiedzone ale chyba mam jakąś badziewną odmianę.

A czosnków główkowych też czuję nie dosyt są piękne, nawet ładniejsze bym powiedziała od tych wiosennych.

Już zaczynam zbierać kasę na jesienne chciejstwa