Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

paulina_ns 11:47, 02 paź 2017

Hej Kamilka u nas tak samo od dwóch dni temp na 0 o poranku, idzie jesień...ja już przygotowana na zimę jestem, tylko jeszcze tulipany muszę wsadzić a jakoś weny ogrodowej brak Buziaki!
Anda 18:33, 02 paź 2017

Śliczne fotki pokazujesz, ale ten szron to mi się w ogóle nie podoba
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jolka 19:19, 02 paź 2017

O matko, to tak biało u nas dziś było?? Ja wyjeżdżałam 0 7.30, jak poszłam rano szklarnię otworzyć to rosa była, nie szron. Brr.. zimno mi na sam widok. Ale ogród jesienny kwiatkowy jeszcze w świetnej formie

kerii 19:33, 02 paź 2017

Przyszłam zobaczyć czy grabki wsadziłaś a tu dopiero casting

Fotki super a zwłaszcza ta black beauty jest beauty

Ten szron to chyba jeszcze za wcześnie jak patrzę to aż się wzdrygam, zimę to ja lubię ale tylko na stokach jak mam narty na nogach i ewentualnie w święta ale tylko Bożego Narodzenia

U nas chwilowo ciepło i ładnie ale od jutra zapowiadają znowu deszcz i zimno a moje cebulki nadal nie wsadzone.
Kawa 08:19, 03 paź 2017

Angie, Ania, Aga, Ania - dzięki
Kawa 08:22, 03 paź 2017

Paula - u mnie weny tez brak , wczoraj ladna pogoda była mogłam coś zrobić, a tylko popatrzyłam i zamknęłam drzwi...
no comment

Ewunia - dzięki, szron i mnie zmroził rano

Joluś - no u Ciebie taka metoda fajnie by się sprawdziła
rózowe zwilce mam, ale coraz intensywniej myślę o białych

Jolka - dla mnie zima jest bleee, nie lubię i tyle
tulipany też mam nie wsadzone - całe 30 szt hihihi ale leżą na pólce

wena mi się skonczyła jakoś
a tu tyle jeszcze do ogarnięcia
08:42, 03 paź 2017
Kawa napisał(a)
Paula - u mnie weny tez brak , wczoraj ladna pogoda była mogłam coś zrobić, a tylko popatrzyłam i zamknęłam drzwi...
no comment

Ewunia - dzięki, szron i mnie zmroził rano

Joluś - no u Ciebie taka metoda fajnie by się sprawdziła
rózowe zwilce mam, ale coraz intensywniej myślę o białych

Jolka - dla mnie zima jest bleee, nie lubię i tyle
tulipany też mam nie wsadzone - całe 30 szt hihihi ale leżą na pólce

wena mi się skonczyła jakoś
a tu tyle jeszcze do ogarnięcia

przeilenie jesienne ??? ....ja sie wczoraj styrałam w ogrodzie ...a jeszcze potrzebuje ze dwa takie słoneczne dni w pażdzierniku ...wtedy na wiosne bede duzo mniej roboty ....bo w tym roku wiosna była dziadowska ...a ja zostawiłam bajzel suchelcowy do wiosny ..i chciałam sie wiosna wykończyń bo musiałam zrobic wszystko w tydzień ...zamiast w 15 m-c ...pamietasz jaka była pogoda cebule mam posadzone 300szt ...jeszcze 100 mi zostało ..ale czekam jak przemarzna begonie ...bo teraz jeszcze mi szkoda ich wykopywac
Makusia 11:44, 03 paź 2017

Kami przyłączam się do braku weny. W zasadzie, to brakuje mi wszystkiego: czasu, snu, weny...m a s a k r a!
AniMa 14:13, 03 paź 2017

Do tych co im czasu i snu brakuje - też się przyłączam - idę spać ciemno, wstaję też ciemno...masakra
lojalna_ 14:18, 03 paź 2017

Wszyscy na coś czekamy ))) to wpisane w nasz los hihi a zawilce masz wypas tez sobie takie trzy kupiłam ))))Moje jeszcze to nędza