Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 14:36, 28 lut 2017

Kawa napisał(a)
Amelka juz pociachane trawki
musze do moich kłosownic zajrzeć
część tak troszkę jeszcze zostało, dziś to zrobię mam nadzieję, a jak nie dziś to któregoś pięknego dnia zajrzyj koniecznie bo na pewno już się zielenią
amelia_b 15:55, 28 lut 2017

I jak to teraz przyciąć? Żeby było dobrze
katel 18:37, 28 lut 2017

Ami u Andy są informacje na temat ćmy - szkodnika bukszpanów - wiem, że się zastanawiasz nad projektem i bukszpan też bierzesz pod uwagę. Mam nadzieję że do nas tak daleko na wschód nie dotrą ale lepiej wiedzieć co się może przypałętać .
amelia_b 18:52, 28 lut 2017

katel napisał(a)
Ami u Andy są informacje na temat ćmy - szkodnika bukszpanów - wiem, że się zastanawiasz nad projektem i bukszpan też bierzesz pod uwagę. Mam nadzieję że do nas tak daleko na wschód nie dotrą ale lepiej wiedzieć co się może przypałętać .
dzięki Kasiu za informacje, nigdy nic nie wiadomo co się może z zakupami przyplątać albo przy frunąć
Gardener27 19:18, 28 lut 2017

Trawki u Ciebie w dobrym stanie, Fc żyje ... szok !!! Rozplenicy i stipie daj trochę czasu, wyjdzie w praniu co w trawie piszczy
Zazdroszczę rozpoczęcia sezonu, u mnie brak czasu na takie przyjemności ale nacieszę oczy w sobotę przemyślanymi i kolorowymi wystawami.
amelia_b 19:22, 28 lut 2017

Ja się trochę boje Przemek że mogę za bardzo oczy nacieszyć, może to się źle skonczyć jak za bardzo mi się pewne rozwiązania spodobają i plany w łeb wezmą
nawigatorka 19:41, 28 lut 2017

Pytasz o tego największego cisa czy o wszystkie? Przyrostu te długie przytnij o polowe przynajmniej. Małym tez możesz ciut uszczknąć dla motywacji
Gardener27 20:13, 28 lut 2017

amelia_b napisał(a)
Ja się trochę boje Przemek że mogę za bardzo oczy nacieszyć, może to się źle skonczyć jak za bardzo mi się pewne rozwiązania spodobają i plany w łeb wezmą

Nie bój żaby (pozdrowienia dla Iwonki) Cały urok w ogrodnictwie w przesadzaniu i zmianach koncepcji
Magda70 20:19, 28 lut 2017

amelia_b napisał(a)
tak się zastanawiam czy z tego derenia jadalnego można zrobić wielopienny okaz? nie bójcie się zimy, zdjęcie stare

ja bym próbowała. tak do 80 cm bym ciachcela wszystkie dolne gałązki .
amelia_b 20:35, 28 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
Pytasz o tego największego cisa czy o wszystkie? Przyrostu te długie przytnij o polowe przynajmniej. Małym tez możesz ciut uszczknąć dla motywacji
o wszystkie Asiu ten wielki sadzony dwa lata temu, urusł dużo, nigdy nie ciety. Zrobię tak jak mówisz dużego ciachne konkretnie a maluchy troszkę za 2-3 lata myślę że się wyruwnają, dzięki