Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 09:37, 02 paź 2015

Kawa napisał(a)
a mój budowlaniec ale zapału ogrodowego w nim zero
mam w garażu chyba ze 4 lampy do podswietlenia leżą 2 rok
ale w sumie to nie ma co podświetlać
He he mój jak fugował łazienkę to w jednym miejscu niezafugował i tak już też dwa lata bez fugi,stwierdził że i tak niedługo kurzem zajdzie i nie będzie widać
amelia_b 09:39, 02 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)

hehe u mnie też żarówki na kablach były a teraz same kable bo żarówki wykręciłam bo nieraz całą noc się świeciły przez to że na samym rogu mojej działki postawili latarnie i mam cały plac z przodu oświetlony
He he ja nawet jeszcze nic nie wybrałam konkretnego
Iwcia 09:40, 02 paź 2015

Mój ma to samo wiele potrafi ale jak meta tuż tuż to mu się nudzi i idzie rozgrzebac co innego. A ja latami patrzę na te niedorobki i zębami zgrzytam
amelia_b 09:40, 02 paź 2015

Warmia napisał(a)

Pomidorki w domu napewno dojrzeją. Jak nie chcesz, żeby za szybko dojrzały, to połóż je w ciemnym pomieszczeniu. Moja babcia zawijała w gazety i kładła w chłodnym miejscu. Ja kilka pomidorów położyłam na słonecznym parapecie, żeby szybciej dojrzały i ładnie zaczynają się czerwienić.
Na cukini się nie znam. Moje są do wywalenia, więc nie sprawdzę

Macham słonecznie
O to dobrze,zbiorę te zielone i zobaczę
amelia_b 09:44, 02 paź 2015

Iwcia napisał(a)
Mój ma to samo wiele potrafi ale jak meta tuż tuż to mu się nudzi i idzie rozgrzebac co innego. A ja latami patrzę na te niedorobki i zębami zgrzytam
Mój też często front pracy zmienia ale muszę wam powiedzieć szczerze że trawnik to jego konik,już miał go siać od nowa,ale pryskał,nawoził,podlewał,kosił i tak cały sezon
amelia_b 09:47, 02 paź 2015

Iwcia napisał(a)
Super oświetlenie. Buziak
Dzięki Iwciu,macham poradnie ide strzelić drugą kawę,bo najadłam się tortu i teraz mi za słodko
ivo 09:47, 02 paź 2015

amelia_b napisał(a)
He he mój jak fugował łazienkę to w jednym miejscu niezafugował i tak już też dwa lata bez fugi,stwierdził że i tak niedługo kurzem zajdzie i nie będzie widać

Uśmiałam się
Kawa 09:50, 02 paź 2015

jakbyście widziały jak mój mąż kosi trawę to byście padły
lata jak z piórem w dupie
co roku kosił mi konwalie który wychodziły z ziemi i dopiero jak skosił to sie pytał czy coś tu rosło?
iwka 09:53, 02 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Dzięki Iwciu,macham poradnie ide strzelić drugą kawę,bo najadłam się tortu i teraz mi za słodko

Amelio, jak możesz mówić o kawie !!!
iwka 09:55, 02 paź 2015

Kawa napisał(a)
jakbyście widziały jak mój mąż kosi trawę to byście padły
lata jak z piórem w dupie
co roku kosił mi konwalie który wychodziły z ziemi i dopiero jak skosił to sie pytał czy coś tu rosło?

hahahah ale cyrk, ja swojego nie wpuszczam tam gdzie mam nowy trawnik, kosi tylko tam gdzie zielsko rośnie