Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

rzulieta 09:55, 07 sie 2015

iwka napisał(a)
mam tak samo bo między świerkami mam hamak i jak córka się buja to nogami wali w siatkę, aż ją nastraszyłam, że kiedyś jej tam nogi wlezą i sie nauczy, ala działało tylko przez tydzień

mówisz ze starsze egzemplarze dłużej się słuchają? Oby powiem Ci bo moja pamięta 3 minuty a abarot a jak się w końcu zezłoszczę to usłyszę "no ale Nina nie denerwuj się "
rzulieta 09:57, 07 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Karol dzięki, ja to czasem się czuje jak u babci w ogródkutam znaleść można wszystko, i wiem że za rok czy dwa będe wyrywać, ale sadzę dalej bez ładu i składuz czegoś zrezygnować trzeba ale z czego?

A wiesz to nie jest zła metoda bo Ci roślinki urosną i jak już będziesz chciała z ładem i składem to będą duże
AnnaCh 10:07, 07 sie 2015

Mi się też podoba ten pomysł, z tą różą
amelia_b 10:20, 07 sie 2015

rzulieta napisał(a)

A wiesz to nie jest zła metoda bo Ci roślinki urosną i jak już będziesz chciała z ładem i składem to będą duże

Nina dzięki to ja wszystkiego na sadzę i niech sobie radzi a co nie da rady to do widzenia
amelia_b 10:23, 07 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Mi się też podoba ten pomysł, z tą różą

Ania róża Lovely Green już zamówiona teraz szukam lnu nowozelandzkiego bronze baby ale z tym to już mam problem, tylko jakiś purpurowy znalazła Tyle doczytałam że u nas nie zimuje i trzeba go chować, ale jest tak ładny że mogę się poświęcić
AnnaCh 10:34, 07 sie 2015

No właśnie kiedyś też mi się ten len podobał, ale ostatnio z braku czasu ograniczam się do mało obsługowych roślin Nie mam siły i czasu na chowanie, okrywanie, wykopywanie. Robię to tylko z paciorecznikami i daliami
Ale fakt len jest super
iwka 10:52, 07 sie 2015

byłaś w wątku tu
Zobacz jakie tam piękne brzozy a te Twoje to do ilu metrów dorastają?
amelia_b 11:12, 07 sie 2015

iwka napisał(a)
byłaś w wątku tu
Zobacz jakie tam piękne brzozy a te Twoje to do ilu metrów dorastają?

Byłam już byłam ślad pozostawiłam, a daj spokój z tymi moimi, to youngii za duża nie urośnie, chodź już kombinuje jak by ze 2 gałązki do góry puścić to by wyższe były a tak ze 2 m tylko mająTe brzozy to już duże piękne okazy, naprawdę tylko pozazdrościćDzięki ogród zaznaczyłam
MirellaB 13:22, 07 sie 2015

Eeeehhh róża fakt ładna, ale ja bym jej nie dawała do tego zestawienia czekoladowego, tamta koncepcja była super. Szkoda, że zmieniłaś
Magda70 13:27, 07 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Przemienienie Pańskie w polu się nic nie robi
edit: u mnie jak by mnie teściowa zobaczyła to chyba by mnie powiesiła

serio??? w sensie, że święto wczoraj było?!