Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Kawa 08:24, 01 lut 2016

będzie dobrze
chłopy muszą do wszystkiego dojrzeć
pomału a do celu
miłego poniedziałku
Iwcia 09:00, 01 lut 2016

[i]A jak potem znajomi albo sąsiedzi mowili, że fajnie to duma go rozpierala, że to on sam robil.[/i]

Skąd ja to znam? Namawiałam swojego M na nawóz hydrocomplex (tak, tak u mnie walka nawet o taką pierdołę) i jak wreszcie go namówiłm i było już widać na trawniku efekty to wszystkim opowiadał " bo to taki nawóz"
Makao_J 10:18, 01 lut 2016

Iwcia napisał(a)
[i]A jak potem znajomi albo sąsiedzi mowili, że fajnie to duma go rozpierala, że to on sam robil.[/i]

Skąd ja to znam? Namawiałam swojego M na nawóz hydrocomplex (tak, tak u mnie walka nawet o taką pierdołę) i jak wreszcie go namówiłm i było już widać na trawniku efekty to wszystkim opowiadał " bo to taki nawóz"

No, no. A o tym że to pomysł żony to już zapominają
magnolia 11:25, 01 lut 2016

Makao_J napisał(a)

No, no. A o tym że to pomysł żony to już zapominają

E tam, nawet niech mówią że to ich , byleby się przywiązali do tych pomysłów, a potem ochoczo wzieli do wykonania.
olga80 11:44, 01 lut 2016

oj te chłopy zawsze a po co a na co itp my to musimy się jednak nagimnastykować aby ich przekonać
amelia_b 11:52, 01 lut 2016

wszystko co piszecie dziewczyny to święta racja ale fakt jest taki że nawet nie miał ochoty niczego oglądać bo stwierdził że to nie realne. poczekamy zobaczymy, wojny toczyć na razie nie będę bo mam zamiar do wiosny spokojnie i cierpliwie pożyć teraz to nawet nie ma za bardzo gdzie uciec żeby focha zarzucić
Makao_J 13:07, 01 lut 2016

amelia_b napisał(a)
wszystko co piszecie dziewczyny to święta racja ale fakt jest taki że nawet nie miał ochoty niczego oglądać bo stwierdził że to nie realne. poczekamy zobaczymy, wojny toczyć na razie nie będę bo mam zamiar do wiosny spokojnie i cierpliwie pożyć teraz to nawet nie ma za bardzo gdzie uciec żeby focha zarzucić

Czasem jeśli wymyślę coś z czym mój eM sobie nie poradzi to i ja muszę ustąpić. Głową muru nie przebiję a płacić komuś nie będę. Wtedy trzeba opracować coś co z czym sobie poradzi.
ren133 13:13, 01 lut 2016

amelia_b napisał(a)

Amelia
A eM nie podczytuje forum?
amelia_b 13:29, 01 lut 2016

ren133 napisał(a)

Amelia
A eM nie podczytuje forum?
raczej nie
amelia_b 13:33, 01 lut 2016

Makao_J napisał(a)

Czasem jeśli wymyślę coś z czym mój eM sobie nie poradzi to i ja muszę ustąpić. Głową muru nie przebiję a płacić komuś nie będę. Wtedy trzeba opracować coś co z czym sobie poradzi.
Aniu mój sobie na 100 procent poradzi cały dom wewnątrz wykończył, od wstawiania okien po końcowe malowanie, to z taka ścianką powinien sobie w kilka dni poradzić a może trzeba po ambicji pojeździć, że niby sobie nie poradzi, co?