Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

iwka 11:31, 31 mar 2016

zające mam buźka

też się zastanawiam z podziałem, ale dopiero co przycięłam ID i teraz się boję dzielić
amelia_b 11:40, 31 mar 2016

iwka napisał(a)
zające mam buźka

też się zastanawiam z podziałem, ale dopiero co przycięłam ID i teraz się boję dzielić
wiem wiem Iwonkadzielenie to pikuś, gorzej będzie z przekonaniem pewnego osobnika że ten kawałek trawnika trzeba zrujnować co to na nim ma powstać mała rabatka tego się najbardziej obawiam i nie wiem czy pójść, zdjąć trawę na żywca i niech się dzieje wola nieba, czy drążyć temat z tydzień?czy wybiorę pierwsza czy druga opcję to trochę pazurów zjem
amelia_b 11:40, 31 mar 2016

frezja napisał(a)

U mnie to samo...patrzą dziwnie, jak z wężem latam.Ach uroki życia na wsi...wszystko widzą i wiedzą
zasieki by się jakieś przydały
iwka 11:52, 31 mar 2016

amelia_b napisał(a)
wiem wiem Iwonkadzielenie to pikuś, gorzej będzie z przekonaniem pewnego osobnika że ten kawałek trawnika trzeba zrujnować co to na nim ma powstać mała rabatka tego się najbardziej obawiam i nie wiem czy pójść, zdjąć trawę na żywca i niech się dzieje wola nieba, czy drążyć temat z tydzień?czy wybiorę pierwsza czy druga opcję to trochę pazurów zjem

ja bym darła na żywca

amelia_b 11:56, 31 mar 2016

iwka napisał(a)

ja bym darła na żywca

he he mówiszto tylko 5 m2 a będzie wojna
Kawa 12:03, 31 mar 2016

amelia_b napisał(a)
he he mówiszto tylko 5 m2 a będzie wojna

boszzz
ja bym darła

dobrze że u mnie mąż nie "pierdnie" nawet o tym co demoluję
ostatnio powiedział do mojego ojca że - ogródek to jej sprawa i niech robi co chce
jak mówi ze będzie ładnie to tak pewnie zrobi
wiec niech sobie demoluje
kofam go za to
Dominika11 12:06, 31 mar 2016

Kawa napisał(a)

ostatnio powiedział do mojego ojca że - ogródek to jej sprawa i niech robi co
mój wychodzi z tego samego założenia jak na razie mu się podoba
amelia_b 12:15, 31 mar 2016

dobra będę darła jak padać nie będzie powiem wam szczerze że od kiedy się w miarę ciepło zrobiło to w pracy tylko ciałem siedzę, duchem już dawno do ogrodu wybyłam
Kawa 12:18, 31 mar 2016

amelia_b napisał(a)
dobra będę darła jak padać nie będzie powiem wam szczerze że od kiedy się w miarę ciepło zrobiło to w pracy tylko ciałem siedzę, duchem już dawno do ogrodu wybyłam

haha to tak jak ja
własnie przed chwilą stwierdziłam do kolezanki że poszłabym do domu pograbic trawę
amelia_b 12:22, 31 mar 2016

Kawa napisał(a)

haha to tak jak ja
własnie przed chwilą stwierdziłam do kolezanki że poszłabym do domu pograbic trawę
moje mnie do domu wyganiają, ale twarda jestem nie dam się wygonić mimo że tak bardzo bym chciała w domu już być