Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 11:48, 19 kwi 2016

Iwcia napisał(a)
Wpadłam się przywitać przeleciałam kilka stron w tył co by pismo obrazkowe oblookać i jak objawiła się mym oczętom Twoja brzoza - to znowu żal mnie ściska, że nie mam. Piękna.
hej Iwonka, a to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś nabyła małą brzozęTrzymam kciuki za nowy zakup
amelia_b 11:51, 19 kwi 2016

iwka napisał(a)
ja poniosłam klęskę w tym roku z wysiewaniem stipa tylko jeszcze się trzyma, rozplenice padły, szałwia z 30 sadzonek popikowanych już, zostały tylko 2 i to chyba dadzą ciała, więcej nie sieję
A ja ze stipą poniosłam klęskę
Iwcia 13:46, 19 kwi 2016

a to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś nabyła małą brzozę

dopiero co kupiłam buka w kolejce czeka katalpa bo dwie koleżanki na nią czekają. Na brzozę nie mam pomysłu póki co i trochę przeraża mnie jej śmiecenie. Ale nie mówię nie
Shemsi 15:35, 19 kwi 2016

Śliczne zmiany!

Jejuuuuu, jak ja Wam zazdroszczę tych trawkowych wysiewów! Przespałam, a teraz mnie skręca
amelia_b 17:33, 19 kwi 2016

Iwcia napisał(a)

dopiero co kupiłam buka w kolejce czeka katalpa bo dwie koleżanki na nią czekają. Na brzozę nie mam pomysłu póki co i trochę przeraża mnie jej śmiecenie. Ale nie mówię nie
Ja katalpe mam,dostałam od męża,jedna z pierwszych moich roślin, rośnie na środku trawnika,w takim miejscu że nie mam jej jak w rabatę wciągnąć ja jakoś nie załważyłam w tamtym roku żeby aż tak smieciły
amelia_b 17:37, 19 kwi 2016

Shemsi napisał(a)
Śliczne zmiany!

Jejuuuuu, jak ja Wam zazdroszczę tych trawkowych wysiewów! Przespałam, a teraz mnie skręca
wysiewy średnio udane,jak pikowałam stipę do wielodoniczek wyszło mi 144,dziś przesadzałam do większych pojemników i wyszło tylko 28 szt,mają po 4-5 zdzbełka werbeny wyszło mi 10 szt
Toszka 20:21, 19 kwi 2016

Iwcia napisał(a)

A nie lepiej spojrzeć na sprawę w optymistyczny sposób i uznać, że dzięki brzozie będzie więcej kompostu?
amelia_b 21:38, 19 kwi 2016

Toszka napisał(a)

A nie lepiej spojrzeć na sprawę w optymistyczny sposób i uznać, że dzięki brzozie będzie więcej kompostu?
racja słyszałaś Iwonka,sadź brzozę
Shemsi 21:46, 19 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
wysiewy średnio udane,jak pikowałam stipę do wielodoniczek wyszło mi 144,dziś przesadzałam do większych pojemników i wyszło tylko 28 szt,mają po 4-5 zdzbełka werbeny wyszło mi 10 szt

Nice try, ale nadal zazdroszczę Uparciuch
katel 23:45, 19 kwi 2016

Wow ale u Ciebie czyściutko i równiutko, ślicznie z korą to wygląda. U mnie stipa poszła ładnie ale werbena ledwo zipie - sadzenie w rolkach po papierze toaletowym to porażka .
Już się niedzieli doczekać nie mogę .