Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Gocha 10:30, 10 cze 2016

Amelia powtórzę za innymi - cudne te goździki. Tylko ja myślałąm że one tak się tam rozsiewają ale jeżeli to Babcia sama sadziła to szacun. Koniecznie przekaż Babci że wszyscy się zachwycają. Jeżeli chcesz Ice Dance to wpadaj do mnie - ukopię jakieś.
amelia_b 14:39, 10 cze 2016

Gocha napisał(a)
Amelia powtórzę za innymi - cudne te goździki. Tylko ja myślałąm że one tak się tam rozsiewają ale jeżeli to Babcia sama sadziła to szacun. Koniecznie przekaż Babci że wszyscy się zachwycają. Jeżeli chcesz Ice Dance to wpadaj do mnie - ukopię jakieś.
w przyszłym tygodniu postaram Cie na chwileczkę odwiedzić, nie koniecznie po ID jarmużu ci przywiozęjak się będę wybierać to dam Ci wcześniej znać żeby tak bez uprzedzenia nie wpadać
frezja 17:15, 10 cze 2016

amelia_b napisał(a)
w przyszłym tygodniu postaram Cie na chwileczkę odwiedzić, nie koniecznie po ID jarmużu ci przywiozę

Amelia, czy te liście jarmużu...już spore...to gotowe do spożycia już ?? czy ile czekać ? ale dziwne pytania zadaję..nie miałam z nim do czynienia, oprócz tego, że kupowałam gotowy do spożycia
iwka 17:15, 10 cze 2016

sadzisz? u mnie pogoda butelkowa, pada, pada
amelia_b 17:40, 10 cze 2016

Dopiero weszłam do domu,zaraz pójdę sadzić,u mnie też trochę padało chciałbym jeszcze
amelia_b 18:49, 10 cze 2016

frezja napisał(a)

Amelia, czy te liście jarmużu...już spore...to gotowe do spożycia już ?? czy ile czekać ? ale dziwne pytania zadaję..nie miałam z nim do czynienia, oprócz tego, że kupowałam gotowy do spożycia
Ewciu ja go mam pierwszy rok,wysiałam jak głupia nie wiem nawet kiedy nadaje się do spożycia,ale raczej jeszcze trochę
Doczytałam że zbiory po pierwszych przymrozków i przez całą zimę
frezja 21:57, 10 cze 2016

To my obie takie ogrodniczki...wysiałam całą paczkę i jakby było mało, to sadzonki dokupiłam )
amelia_b 22:03, 10 cze 2016

frezja napisał(a)
To my obie takie ogrodniczki...wysiałam całą paczkę i jakby było mało, to sadzonki dokupiłam )
Ewciu będziemy jarmużu wcinać we wszystkich możliwych postaciach a jakie zdrowe będziemy
amelia_b 22:06, 10 cze 2016

Melduję że naparstnice posadziłam,zdjęcia zrobiłam i nic Wam nie pokarze ponieważ komputer odmówił posłuszeństwa,nawet się dziad włączyć nie chce
Warmia 22:12, 10 cze 2016

amelia_b napisał(a)
Melduję że naparstnice posadziłam,zdjęcia zrobiłam i nic Wam nie pokarze ponieważ komputer odmówił posłuszeństwa,nawet się dziad włączyć nie chce

Uuu, smuteczek