Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 21:10, 13 sie 2016

Warmia napisał(a)
Oj lubię ten Twój ogród, lubię
Ja Twój też
nawigatorka 22:53, 13 sie 2016

Taka wersje murkowej też lubię najbardziej.anjakiebmasz ładne wielopniowe drzewo w tle.to chyba juz u sasiada co?
amelia_b 23:21, 13 sie 2016

nawigatorka napisał(a)
Taka wersje murkowej też lubię najbardziej.anjakiebmasz ładne wielopniowe drzewo w tle.to chyba juz u sasiada co?
Tak sąsiada Asiu,leszczyną szt ponad 10, patrząc pod tym kątem to się z tobą zgodze. Ale szczerze mówiąc to są okropne, wiosną żółty pył wszędzie, potem kwiatostany, teraz orzechy z których w przyszłym roku znów wyrośnie niezliczona ilość małych leszczynek w moich limkach, a potem liście których sąsiad nie grabi, bo jak to on twierdzi po co i tak do was polecą,i ma rację bo na jesieni mamy zawsze wiatr z jego strony, pewnie zrzędze?
Gardener27 23:42, 13 sie 2016

Za każdym razem zatrzymuję się na dłużej przy tej obłędnej róży oglądając zdjęcia u Ciebie Sam sobie się dziwię bo kolor lubię jak nikt ale ona jest wyjątkowa wśród innych, jak to się człowiekowi gusta zmieniają na stare lata
Anemony sieją się na potęgę Jak ten Ci zakwitnie to możesz liczyć na siewki
Widoki z ogrodu jak zawsze piękne
Aneta1309 12:28, 14 sie 2016

Murek to ja normalnie kocham u Ciebie nad różą też się pochyliłam a ja przecież nie różana jestem czyżby u mnie też cosik się robiło na stare lata
katel 20:02, 14 sie 2016

No i mi zdjątko umknęło ale może się na realną Nelusię załapię . Ogrodowe foty piękne - już się doczekać nie mogłam kiedy coś wrzucisz .
amelia_b 21:09, 14 sie 2016

Gardener27 napisał(a)
Za każdym razem zatrzymuję się na dłużej przy tej obłędnej róży oglądając zdjęcia u Ciebie Sam sobie się dziwię bo kolor lubię jak nikt ale ona jest wyjątkowa wśród innych, jak to się człowiekowi gusta zmieniają na stare lata
Anemony sieją się na potęgę Jak ten Ci zakwitnie to możesz liczyć na siewki
Widoki z ogrodu jak zawsze piękne
Dziękuje Przemciu, zawilca mam od zeszłego roku i się łobuz nie chciał rozsiać, może w tym roku da radę, bo szczerze Ci powiem liczę na to
amelia_b 21:11, 14 sie 2016

Aneta1309 napisał(a)
Murek to ja normalnie kocham u Ciebie nad różą też się pochyliłam a ja przecież nie różana jestem czyżby u mnie też cosik się robiło na stare lata
Anetko ja też nie za bardzo różna,ale kilka szt mam marzy mi się jeszcze taka jedna
amelia_b 21:20, 14 sie 2016

katel napisał(a)
No i mi zdjątko umknęło ale może się na realną Nelusię załapię . Ogrodowe foty piękne - już się doczekać nie mogłam kiedy coś wrzucisz .
zapraszam, wiesz gdzie mieszkam mała to teraz taka mała rozdarta diablica, wczoraj się pierwszy raz w życiu w sklepie wstydziłam tak się darła a ludzie się na mnie patrzyli a ona się darła i pyrgała jak bym ją co najmniej ze skóry obdzierała, ani jedna łza jej z oka nie popłyneła za to mi kilka
katel 21:51, 14 sie 2016

Nie chcę Cię martwić ale teraz to tak z rok będzie , moja Zuza jest właśnie pod koniec tego etapu - jest już na szczęście poprawa. Grunt to się innymi (nawet tymi patrzącymi i pouczającymi) nie przejmować, no i oczywiście nie ustąpić bo kolejnym razem gorzej będzie.