Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 23:27, 24 sie 2016

Iwonka poznajesz?

Makao_J 23:27, 24 sie 2016

Ooo ciekawa jest. Już wygooglałam. Czy mocno brzydnie po deszczu? Bo napisane jest że tak.
amelia_b 23:35, 24 sie 2016

katel napisał(a)
No ale się naoglądałam wreszcie u Ciebie, jak brązowych traw potrzebujesz to w szkółce u Betki były wielkie za 10 chyba ale jaka odmiana to pani nie wiedziała ale jak tak sprawdzam to może to ta buchanana
Kasiu jedno i to samo, ale mam coś dla ciebie, drogę ostatnio chciałaś zobaczyć to proszę bardzo z widokami

a na ostatnim wyobraź sobie brzozy, ja sobie cały czas wyobrażam ze kiedyś tam będą w sumie nawet są w oddali, ale nie takie
Makao_J 23:40, 24 sie 2016

Masz oflisowe ogrodzenie. Dopiero teraz zauważyłam.

Ostatnio jechaliśmy do moich teściów i eM zauważył u byłych sąsiadów takie właśnie ogrodzenie - "Ooo jakie fajne ogrodzenie. Takie inne" - powiedział.
Pewnie gdybym mu powiedziała o czymś takim to by mnie wyśmiał ale jak zobaczył to co innego. A ja mogłam zabłysnąć "to ogrodzenie oflisowe kochanie"
amelia_b 23:42, 24 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Ooo ciekawa jest. Już wygooglałam. Czy mocno brzydnie po deszczu? Bo napisane jest że tak.
Aniu nie zalwazylam, tylko takie coś wypościła i mocno mnie tym drażni i jest podwiązana pod ciężarem kwiatów leżała na korze

amelia_b 23:45, 24 sie 2016

Makao_J napisał(a)
Masz oflisowe ogrodzenie. Dopiero teraz zauważyłam.

Ostatnio jechaliśmy do moich teściów i eM zauważył u byłych sąsiadów takie właśnie ogrodzenie - "Ooo jakie fajne ogrodzenie. Takie inne" - powiedział.
Pewnie gdybym mu powiedziała o czymś takim to by mnie wyśmiał ale jak zobaczył to co innego. A ja mogłam zabłysnąć "to ogrodzenie oflisowe kochanie"
zaskoczyłaś mnie, nigdy się nad tym nie zastanawiałam, robiliśmy je na szybko z resztek budowlanych
iwka 08:32, 25 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Iwonka poznajesz?

a ja głupia mam tyle sadzonek a donice betonowe puste stoją

w tej róży to dziczka, trzeba to wyciąć nisko przy ziemi
amelia_b 08:47, 25 sie 2016

iwka napisał(a)

a ja głupia mam tyle sadzonek a donice betonowe puste stoją

w tej róży to dziczka, trzeba to wyciąć nisko przy ziemi
Fajnie kłosownica wygląda w donicach, a jak szeleści bosko na tarasie tak czułam że ten patyk większy od miłorzęba do wycięcia będzie i dobrze bo mnie wnerwia
lojalna_ 11:05, 25 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Kasiu jedno i to samo, ale mam coś dla ciebie, drogę ostatnio chciałaś zobaczyć to proszę bardzo z widokami

a na ostatnim wyobraź sobie brzozy, ja sobie cały czas wyobrażam ze kiedyś tam będą w sumie nawet są w oddali, ale nie takie

swietny widok zakretasy z klimatem uuuu super ! ajakie Ty masz donice skąd masz takie fajne?
Kawa 11:11, 25 sie 2016

Ami widok z drogi masz super u mnie to same chwasciory z każdej strony

róża super i ta kłosownica w tych donicach