Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały ogródeczek :)

Mój mały ogródeczek :)

agnieszka_m 20:58, 18 wrz 2015

Ketka napisał(a)
Aga.... tak bywa... życie jest okrutne Nikt nie powiedział, że będzie łatwo ... ale jaka satysfakcja po... Chyba będziesz musiała poprosić o pomoc kogoś z większą siłą.. bo sama się zamęczysz Bidulko...

jak niemam kogo Mąż na obczyźnie, Tato powiedział że on ręki do chwastó nie przyłoży i zostałam sama. Ale jak mówią "gdzie diabeł niemoże tam babę pośle" także myślę że dam radę ale będę wypompowana
Ketka 21:01, 18 wrz 2015

Wielkie wyzwanie... życzę wytrwałości
Marga 21:04, 18 wrz 2015

Widzę, że też miałaś niezłego "nerwa" w czasie prac nad nową rabatą
U mnie podobnie. Sadziłam malutkie bukszpanki, więc myślałam,że pójdzie szybciutko, a dziury to kilofem musiałam robić tyle było gruzu. Wiem jak się czujesz i naprawdę współczuję, ale jak skończysz to dopiero będziesz miała satysfakcję, że się nie ugięłaś
iwka 21:09, 18 wrz 2015

no kochana ciężka robota, nie masz gdzieś miejsca co by kilka taczek przywieźć ziemi, bo faktycznie kupić to spory wydatek
agnieszka_m 21:17, 18 wrz 2015

Ketka napisał(a)
Wielkie wyzwanie... życzę wytrwałości

Dziękuję będzie ciężko ale dam radę
agnieszka_m 21:21, 18 wrz 2015

Marga napisał(a)
Widzę, że też miałaś niezłego "nerwa" w czasie prac nad nową rabatą
U mnie podobnie. Sadziłam malutkie bukszpanki, więc myślałam,że pójdzie szybciutko, a dziury to kilofem musiałam robić tyle było gruzu. Wiem jak się czujesz i naprawdę współczuję, ale jak skończysz to dopiero będziesz miała satysfakcję, że się nie ugięłaś

to widzę że nie tylko ja mam pod górkę, u mnie jeszcze ta ziemia na wierzchu skała zeschnięta glina musiałam szpadlem walić jak niewiem
agnieszka_m 21:26, 18 wrz 2015

iwka napisał(a)
no kochana ciężka robota, nie masz gdzieś miejsca co by kilka taczek przywieźć ziemi, bo faktycznie kupić to spory wydatek

Właśnie teraz tak leżę i myślę skąd tą ziemię??? kupować we workach to zbankrutuję już się orientowałam wywrotka ziemi dobrej 3 stówy ale na co mi tyle ziemi. Tak źle i tak niedobrze
AnnaCh 21:40, 18 wrz 2015

To może Ci trochę przywiozą? Takim samochodzikiem jak od węgla, mój tata tak piach sobie kupował.
olga80 21:51, 18 wrz 2015

no to się nakopałaś, może byś pojechała do rodzinki na wieś i w workach jutowych ziemi sobie przywiozła, bo kupić to faktycznie drogo jak chciała kupić przyczepę czarnoziemu to u mnie wołają 600zł
agnieszka_m 23:32, 18 wrz 2015

olga80 napisał(a)
no to się nakopałaś, może byś pojechała do rodzinki na wieś i w workach jutowych ziemi sobie przywiozła, bo kupić to faktycznie drogo jak chciała kupić przyczepę czarnoziemu to u mnie wołają 600zł

Olgo ja mieszkam na wsi