Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

sylllwia 22:56, 07 paź 2011

Oj tak, mogę to potwierdzić. Rybnik zachwycał mnie swoją zielenią miejską od dawna, już w czasach kiedy chodziłam tam do szkoły. Zwłaszcza kompozycje przy Placu Wolności pod teatrem oraz parki miejskie ze starymi rododendrami. A teraz jeszcze te wszystkie ronda poobsadzane roślinnością, różne kaczuszki i inne rzeźby obsadzone kolorowymi kwiatami.
Ewa 16:17, 10 paź 2011

A ja niestety, nie mam TVN ani Meteo z Mają, wiec nie oglądałam, ale poczytałam w internecie
I podobało się ?

Tak zimno, że nie idę nawet dosadzić tulipanów, jutro ma być cieplej u nas
Za to w domu mam takie widoczki

hanka_andrus 16:47, 10 paź 2011

Piękne storczyki,Ewuniu!
Patasia 16:59, 10 paź 2011

Przecudne storczyki-uwielbiam je -i mam w domku na razie tylko dwa -i takie same kolorki.Twój wątek jakby odnosił sie do mojego ogrodu bo mam jedna hortensję w ogrodzie ale mam zamiar dokupić ich więcej.Śliczny ogród-pospacerowałam sobie troszkę-kolorowo-u mnie tego właśnie brakuje.Pozdrawiam serdecznie
justi 18:19, 10 paź 2011

Ewa napisał(a)
Cieszę się, że się zgadzacie ze mną

Przedwczoraj byłam w Rybniku (14 km ode mnie) i żałowałam, że nie mam aparatu fotograficznego.
Mówię Wam jakie cudne skwerki, kompozycje i ronda są w tym mieście , bardzo chciałabym Wam pokazać, a tu się okazuje, że Maja była w Rybniku

Oglądajcie Maję w ogrodzie !!!!

Oglądałam Maję w ogrodzie, rzeczywiście pięknie ukwiecone miasto, ten Rybnik. Inne miasta, miasteczka i wsie mogą brać przykład. A jacy gospodarni, sami hodują te roślinki.
Joanka 21:26, 10 paź 2011

Piękne storczyki....

Maję oglądałam, również nie mogę przestać zachwycać się pięknie ukwieconym Rybnikiem.
Mają tam nawet czerwony mostek
Ależ są na czasie
Sebek 21:28, 10 paź 2011

Piękne storki

Odcinek Mai bardzo mi się podobał

Kurcze - musimy kiedyś odwiedzić tą naszą rodzinę w tym Rybniku - trzeba wykorzystać letnie zaproszenie
Ewa 21:57, 10 paź 2011

Sebek to po drodze wpadniesz do mnie !!!
Za każdym razem będąc w Rybniku odkrywam coś ciekawego i pięknego, a to hortensje, a to kule z cisa.
Muszę wybrać się z aparatem koniecznie
Sebek 21:59, 10 paź 2011

No koniecznie
Ewa 06:44, 11 paź 2011

Dzięki za storczyki, biały nowy urodzinowy, a fioletowy kwitnie 3 raz (co cieszy mnie bardzo) , a reszta mnie nie słucha, nie chce kwitnąć (satały na zachodnim parapecie, a przestawiłam na wschód i nic)