Oj nie nie , nie wszyscy mają porządeczki zrobione .... Na ten przykład ja nie mam .... Nie jestem z tego powodu dumna ale wszelkie siły mnie opuściły i nie mogę się pozbierać ..... pozdrawiam Ewuś
Witam, pozdrawiam, uśmiechy przesyłam i życzę udanego tygodnia, oby pogoda dopisała, bo słuchy chodzą, że ma być jeszcze ładnie
Eliza dziekuję za uśmiech szczególnie, bo wczoraj lało okrutnie, ale jest juz lepiej i mam nadzieje dzis liście wygrabic
Wszyscy juz maja porządeczki zrobione
Ściskam Cie mocno
Oj nie nie , nie wszyscy mają porządeczki zrobione .... Na ten przykład ja nie mam .... Nie jestem z tego powodu dumna ale wszelkie siły mnie opuściły i nie mogę się pozbierać ..... pozdrawiam Ewuś
No to Sylwuś nam we dwie raźniej, a jeszcze damy radę tylko sobie trochę odpoczniemy.
Życzę Ci wszystkiego co by Cie wzmocniło i ściskam serdecznie.
Ja sobie nabyłam katalog i się tak ciesze, że nawet nie powiedziałam M ile kosztował,zeby sobie nastroju nie popsuć, bo on od razu o cenę pytał
faaaajny katalog miałam się oblizać na widok deseru, ale bardziej na katalog jestem łasa )
zdjęcia z podróży fajne, a w tej kamienicy też mogłabym zamieszkać, a i owszem... chociaż... ogródek w doniczkach by był ) Pozdrawiam